На Харківщині, захищаючи волю та незалежність смертю хоробрих, загинув 26-річний воїн

На Житомирщину “на щиті” повертається 26-річний воїн Польнау Руслан Андрійович. Герой загинув на Куп’янському напрямку Харківської області.

Про це повідомляє Хорошівська територіальна громада, передає “Це моя Україна“.

“Знову у Хорошівську громаду прийшло горе…
Старший солдат ПОЛЬНАУ Руслан Андрійович загинув 28 травня 2024 року під час артилерійського обстрілу з боку противника поблизу населеного пункту Синьківка, Куп’янського району, Харківської області, захищаючи волю та незалежність смертю хоробрих.
Народився 23.09.1997 року в с. Андріївка, Черняхівського району. Згодом родина переїхала у с. Комарівка, Топорищенського старостинського округу.
У 2015 році закінчив Топорищенську середню школу та вступив у Житомирський будівельний коледж за спеціальністю «архітектор».
У 2018 році був призваний на військову строкову службу до лав ЗСУ. Після проходження служби повернувся додому та працював на заправці. Руслан мріяв стати поліцейським.
Після початку повномасштабного вторгнення воїн був мобілізований 08.09.2022 року до 30 механізованої бригади. Нещодавно отримав орден за поранення отримане на полі бою «За жертву крові в боях за волю України».
Хорошівська селищна рада і вся громада висловлюють щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.
Про час та місце прощання із полеглим воїном ПОЛЬНАУ Романом повідомимо додатково.
Світла пам’ять і вічна слава Герою…” – зазначають у Хорошівській громаді.
26-річний воїн Польнау Руслан Андрійович
на фото: 26-річний воїн Польнау Руслан Андрійович