Перші враження від фільму “Тихе місце: День перший”

“Тихе місце: День перший”, довгоочікуваний приквел до хіта 2018 року “Тихе місце”, вийшов на екрани, обіцяючи розкрити більше таємниць про жахливих істот, які тероризують світ, та поринути у минуле сім’ї Еббот.

Чи вдалося фільму задовольнити очікування? Читайте нижче у статті.

Сюжет фільму

Фільм переносить нас на день, коли жахливі істоти вперше з’явилися на Землі. Ми бачимо сім’ю Еббот на початку апокаліпсису, коли вони намагаються впоратися з хаосом і втратою, а також шукають способи вижити у новому світі, де найменший звук може стати смертельним.

Можливо Вам буде цікаво: Дата виходу фільму “Смертельний лабіринт 3”: що відомо на даний момент

Тихе місце: День перший
епізод з фільму

Відгуки на фільм “Тихе місце: День перший”

Відгуки кінокритиків:

Критики розділилися у своїх оцінках. Дехто хвалить фільм за захоплюючу атмосферу, напружений сюжет та чудову акторську гру. Інші ж вважають, що “День перший” не пропонує нічого нового порівняно з оригіналом, а іноді й повторює себе.

Ось деякі цитати з рецензій:

  • “Тихе місце: День перший” – це захоплюючий і емоційний приквел, який глибоко досліджує тему сім’ї та виживання.”Variety
  • “Фільм тримає у напрузі від початку до кінця, але йому не вистачає оригінальності, щоб по-справжньому вразити.”The Hollywood Reporter
  • “Чудова акторська гра Люпіти Ніонго рятує цей фільм, який інакше був би просто нудним.”IndieWire

Відгуки глядачів:

Глядачі також мають різні думки. Деякі в захваті від фільму, вважаючи його гідним доповненням до франшизи “Тихе місце”. Інші ж розчаровані, очікуючи більшого від приквела.

Ось деякі коментарі з соціальних мереж:

  • “Я просто в захваті від “Тихого місця: День перший”! Це був такий напружений і емоційний фільм.” – @JohnSmith
  • “Фільм був непоганим, але він не був таким лякаючим, як оригінал.” – @JaneDoe
  • “Я розчарований “Тихим місцем: День перший”. Я очікував на щось більше.” – @PeterJones

Загалом, “Тихе місце: День перший” – це достатньо добротний фільм, який порадує шанувальників франшизи. Він не пропонує нічого революційного, але все ж таки дарує захоплюючі моменти та емоційну історію.

Чи варто дивитися?

Якщо вам сподобався оригінальний фільм “Тихе місце”, то “День перший” , ймовірно, вам також сподобається. Це гідне доповнення до франшизи, яке дає більше глибини та контексту історії сім’ї Еббот.

Однак, якщо ви очікуєте на щось кардинально нове та лякаюче, то цей фільм може вас розчарувати.