Спецтехніка DONGFENG в Україні: де її побачити та замовити?

В травні 2024 року в Києві було проведено щорічну галузеву виставку ComAutoTrans, де провідні гравці українського ринку спецтехніки продемонстрували нові та популярні вантажні спецавтомобілі. Примітно, що майже уся техніка демонструвалась під лейблом «Виготовлено в Україні», зокрема на виставці була показана і сучасна вантажна авто- та спецтехніка DONGFENG: базові шасі та бортові платформи на базі цього відомого китайського вантажного бренду.

На столичній виставці ComAutoTrans-2024 демонструвались вантажопасажирські та вантажні авто ДОНГФЕНГ в базовій заводській комплектації, але такі автівки можна удосконалювати в Україні і створювати на їх базі більш цікаві українські види спецтехніки.

Де DONGFENG купити в Україні із встановленням кузова або підйомного механізму?

Не зважаючи на те, що Завод спецтехніки Техкомплект напряму не брав участь у виставці, на базі вантажних шасі DONGFENG самоскид купити або замовити новий паливозаправник, автовишку, бортову платформу, евакуатор, аварійно-ремонтну майстерню можна саме у відділі продажів цього заводу. Спеціалізація заводу – переобладнання вантажної автотехніки та виробництво спеціальної техніки.

Заводом спецтехніки Техкомплект виконується власна пряма дистрибуція з Китаю вантажних шасі та сідельних тягачів DONGFENG. Купити в Україні на замовлення за найкращими цінами ви можете наступні види спецтехніки:

  • Самоскиди з вантажопідйомністю до 10 т кузова, що має тристороннє розвантаження
  • Зерновози з вантажопідйомністю до 20 т кузова, що має місткість до 30 куб.м та розвантаження назад або праворуч (опціонально – ліворуч).
  • Автопаливозаправники із вбудованою системою видачі та обліку палива, які розраховано на об`єм до 5 куб.м.
  • Бортові платформи відкритого типу або під тентом, які можуть бути доповнені встановленням сучасної крано-маніпуляторної установки із шарнірно-зчленованою Z-подібною або тросовою L-подібною стрілою.
  • Вакуумні машини: асенізатори або мулососи.
  • Автогідропідіймачі італійські або південнокорейські з діапазоном максимальної робочої висоти від 14 до 35 м.

Також можливо виготовлення фургонів промтоварного типу, рефрижераторів, аварійно-ремонтних майстерень, вахтових автобусів.

спецтехніка DONGFENG

Чому ми радимо обрати як базовий транспортно-колісний засіб вантажне шасі або тягач від DONGFENG?

Китайські легкові, вантажопасажирські та вантажні автомобілі від TM DONGFENG – це сучасні транспортні засоби, які вже зарекомендували себе як надійні та високотехнологічні авто за прийнятною для українського покупця ціною. Техніка ДОНГФЕНГ має різноманітний модельний ряд, що гарантує українським виробникам спецтехніки отримати можливість монтувати кузовні надбудови з широким діапазоном технічних характеристик.

Більше того, азійські вантажівки мають розвинений сервіс в нашій країні, тому виконати технічне обслуговування або ремонт не буде складним для українських власників автотехніки ДОНГФЕНГ.