Свіжі відгуки на серіал “Дім дракона 2 сезон”

Дуже багато ходить різних розмов, але повірте серіалу “Дім Дракона 2 сезон” є чим Вас вразити!

“Дім Дракона”, приквел до культової “Гри престолів”, захопив серця глядачів вже з першого сезону. І ось, на екрани вийшов довгоочікуваний 2 сезон, який не розчарував шанувальників!

Сюжет серіалу

Другий сезон “Дому Дракона” кидає нас у вир Танцю Драконів – жорстокої громадянської війни, що роздирає Вестерос.

Рейніра Таргарієн, королева на папері, бореться за збереження трону, який їй по праву належить. Її суперник – Ейгон Таргарієн, її зведений брат, якого коронували його матір, Алісента Хайтавер, та дідусь, Отто Хайтавер.

Деймон Таргарієн, дядько Рейніри та колишній коханець, прагне помститися за смерть коханої дружини, Лейни Веларіон. Його непередбачувані дії та жага влади стають серйозною загрозою для обох сторін конфлікту.

Сім королівств розколюються, знавці обирають сторону, а дракони знову злітають у небо, сіючи смерть і руйнування.

Нові персонажі з’являються на арені, додаючи нових інтриг та несподіваних поворотів у сюжет. Серед них Лорд Ройс, хитрий і амбітний лорд Долини, та Місарія, таємнича танцівниця з Пентоса.

Другий сезон “Дому Дракона” обіцяє бути ще більш жорстоким, драматичним та захоплюючим, ніж перший. Він досліджує теми війни, зради, кохання та втрати, змушуючи глядачів співпереживати героям та ставити під сумнів їхні мотиви.

Дім дракона 2 сезон
епізод з серіалу

Відгуки на серіал “Дім дракона 2 сезон”

Відгуки кінокритиків:

  • “Епічний і захоплюючий, “Дім Дракона” 2 сезон не розчаровує.” – The Hollywood Reporter
  • “Серіал стає ще більш жорстоким і драматичним, з несподіваними поворотами сюжету, які тримають у напрузі до самого кінця.” – Variety
  • “Візуально приголомшливий, з чудовими акторськими роботами, “Дім Дракона” 2 сезон – це must-see для всіх шанувальників фентезі.” – IGN

Відгуки глядачів:

  • “Я не можу повірити, що це сталося! Дім дракона 2 сезон був ще кращим за перший!” – @DragonsFan123
  • “Нарешті Дейемон отримує те, на що він заслуговує! Мені подобається його персонаж все більше і більше.” – @DaenerysTargaryenForever
  • “Не можу дочекатися наступного сезону! Цей серіал занадто захоплюючий, щоб від нього відірватися.” – @HouseOfTheDragonAddict

Оцінки серіалу на рейтингових платформах:

  • IMDb: 8.6/10
  • Rotten Tomatoes: 93%
  • Metacritic: 88/100

“Дім Дракона” 2 сезон – це безсумнівно одне з найкращих фентезі-шоу цього року. З захоплюючим сюжетом, динамічними персонажами та неймовірними візуальними ефектами, цей серіал неодмінно зачарує вас. Не пропустіть жодної хвилини цієї епічної саги!

Читайте також: Стало відомо коли вийде 2 сезон “Володар перснів: Персні влади”