Mercedes-Benz G Class — про нову серію позашляховика та його «фішки»

Цього року колекція культових позашляховиків від знаменитої німецької компанії поповнилася лінійкою позашляховиків максимальної прохідності.

Фахівці бренду представили увазі експертів і практично одразу після тріумфальної презентації запустили в серійне виробництво новий Mercedes G Class https://www.mercedes-benz.ua/models/g-class-w465/.

Про особливості дизайну, комплектації та технічного оснащення такого інноваційного авто, ідеально адаптованого до бездоріжжя, розповідаємо далі.

Зовнішній вигляд та салон

Дизайнери не відмовилися від класичної геометрії «кубика», проте надали своїй останній розробці певних ефектних родзинок.

Абсолютно новий Gelandewagen одразу привертає увагу кількома особливостями свого екстер’єру:

  • масивною та міцною передньою частиною кузова — надає автомобілю підкреслено респектабельного вигляду;
  • накладками на колісних арках — це елегантне рішення, традиційне для моделей G-Class, що стало їх візитівкою;
  • наявністю запасного колеса на задніх дверях — воно, як в попередніх версіях позашляховика, виглядає органічно й акуратно;
  • невеликими круглими фарами та лаконічною, виразно декорованою логотипом решіткою радіатора, що вдало доповнює суто джентльменський образ позашляховика, додаючи йому культової завершеності.

Інтер’єр кросовера можна цілком назвати сучасним. Салон цієї суворої на вигляд автівки демонструє вишуканий шкіряний декор ручної роботи. Додаткового шику йому надає яскраве світлодіодне підсвічування.

Випускається новий G Class у чотирьох варіантах комплектації — це базова модель Стандарт, а також лінії PROFESSIONAL, EXCLUSIVE та спортивна версія AMG.

Mercedes-Benz G Class

Оснащення: специфіка та переваги

Виробник обладнав новинку з очевидним акцентом на потужність, витривалість та зручність керування:

  • інтуїтивне регулювання динаміки авто відповідно до дорожніх умов забезпечується підвіскою AGILITY CONTROL;
  • завдяки збільшеній потужності та високому крутному моменту бензинового двигуна позашляховик отримав відмінні ходові якості;
  • знизити витрати пального та дозволити їхати більш тихо модернізованому позашляховику дає можливість автоматична коробка з дев’ятьма передачами — 9G-TRONIC;
  • плавність та стабільність руху новітнього G-Class стала можливою через вдосконалену технологію роботи трансмісії — у цьому заслуга передньої вісі автівки, що отримала подвійний поперечний важіль та електричний підсилювач керма;
  • відмінно рухатися бездоріжжям, практично не створюючи в салоні шуму, кросоверу допомагає стальна лонжеронна рама товщиною 3,4 мм, що є еталоном міцності й вирізняється покращеними експлуатаційними якостями;
  • останній модельний ряд Gelandewagen підтримує безліч інноваційних технологій штучного інтелекту, що гарантують вивірену ергономіку автомобіля.

Одним із передових рішень, яке стане рятівним методом для автомобілістів, що витрачають чимало часу на пошуки ключа, є KEYLESS-GO — система безключового доступу. Новинка https://www.mercedes-benz.ua/ також отримала купу корисних функцій. Вона інтегрується зі смартфоном, підтримує бездротову систему заряджання гаджетів, має високоякісну мультимедійну систему та аудіоапаратуру з неперевершеним об’ємним звучанням Burmester 3D.