Все для дитячого розвитку і розваг

В дитячих магазинах ви знайдете все необхідне для гармонійного розвитку та виховання хлопчиків та дівчаток: розвиваючі та м’які іграшки, ігрові набори, конструктори, настільні та рухливі ігри, машинки, ляльки та багато іншого. Це великий асортимент товарів та іграшок для дітей кожної вікової категорії – від немовлят до підлітків.

Для малюків

Для малюків у віці до року є багато сенсорних іграшок, які допоможуть розвинути основні навички та відчуття. Також представлені:

  1. Брязкальці та іграшки для хапання, які допомагають розвивати дрібну моторику та координацію рухів. Яскраві та дзвінкі вироби також стимулюють зір і слух дитини.
  2. Килимки активності. Це безпечні іграшки для малюків, з якими корисно гратися. Вони розвивають сенсорику.
  3. Дитячі дзеркала та книжечки з яскравими ілюстраціями. Вони допомагають стимулювати зорове сприйняття та пізнавальні здібності немовлят.
  4. Великі м’які ведмедики, гойдалки та інтерактивні іграшки викличуть у малюка посмішку та захоплення.

У перший рік життя дитині необхідні різноманітні безпечні іграшки, які допоможуть розвинути базові вміння та почуття. Все це та інші дитячі товари завжди можна обрати на сайті germes.one.

Для дошкільнят

Для дітей дошкільного віку (3-6 років) в магазині можна вибрати розвиваючі іграшки, набори для творчості та ігри, які сприятимуть розвитку логіки, уяви, дрібної моторики.

Зокрема, конструктори допоможуть вдосконалити конструкторські здібності та уяву. Дитина вчиться створювати різні моделі та конструкції з деталей, розвиваючи при цьому творче та просторове мислення. Пазли та мозаїки розвиватимуть логіку, увагу до деталей, тренуватимуть пам’ять. Такі головоломки цікаві для дітей і корисні для стимулювання інтелектуальних здібностей.

Різноманітні товари для творчості, настільні та карткові ігри (лото, доміно тощо) – чудовий варіант для сімейного дозвілля, який водночас розвиватиме пам’ять, увагу, логіку та інші корисні навички.

Для школярів

Для школярів віком 6-12 років можна придбати набори інструментів, складні конструктори та розвиваючі настільні ігри, які допоможуть вдосконалити логіку, пам’ять та увагу. Зокрема, мова йде про конструктори LEGO Technic зі складним механізмом або набори для створення роботів, які чудово підходять для розвитку STEM-мислення – поєднання науки, технологій, інженерії та математики. З них діти вчаться збирати та програмувати справжніх роботів, що чудово тренує технічне мислення.

Крім того, старші школярі полюбляють складні 3D-пазли та головоломки, які розвивають просторове мислення та увагу до деталей. А різноманітні логічні настільні ігри (шашки, шахи, Монополія тощо) тренують стратегічне мислення та планування.

Батькам варто купувати корисні для розумового розвитку іграшки та ігри, які підходять за віком та здібностями дитини. Це ефективно вплине на розвиток логіки, пам’яті, уваги, технічного мислення школярів.

Товари, корисні для батьків

Крім іграшок, батьки можуть придбати різноманітні товари та аксесуари для догляду за дитиною. Зокрема, для немовлят та малюків в магазині є:

  • пелюшки;
  • суміші та прикорми відомих виробників;
  • одяг та взуття для новонароджених;
  • засоби догляду та гігієни (креми, шампуні, серветки);
  • візочки;
  • ліжечка;
  • стільчики для годування;
  • сумки для мами тощо.

Для старших дітей також є різноманітний одяг та взуття відомих брендів для хлопчиків та дівчаток, шкільне приладдя, рюкзаки, канцтовари з улюбленими героями мультфільмів чи кіно, аксесуари (банти, гумки, шпильки) та багато інших корисних товарів для школярів.

Ви знайдете цікаві та корисні іграшки для своїх дітей.