“Невимовне горе і пекучий біль знову пронизує нас”: на Донеччині у бою з окупантами загинув молодший сержант Бернадій Віталій

Маємо одну чорну звістку. Поблизу населеного пункту Красногорівка Донецької області загинув 33-річний молодий сержант з Вінниччини Бернадій Віталій.

Про це повідомляє Тульчинська районна державна адміністрація, передає “Це моя Україна“.

“Болюча рана втрати…
Нестерпне, невимовне горе і пекучий біль знову і знову пронизує нас. Ще одне життя забрала війна. Велику ціну ми платимо за мир та спокій, за незалежність та майбутню Перемогу.
Чорний ворон постукав в село Юрківка Шпиківської громади, принісши з собою трагічну новину про загибель.
Обірвалось життя Бернадія Віталія Михайловича, 24 жовтня 1990 року народження.
Чоловік вірив у перемогу, виборював її і загинув заради неї, залишивши по собі безумовний біль і вічну славу.
Молодший сержант Бернадій Віталій Михайлович був призваний на військову службу Тульчинським РТЦК та СП, служив сапером 2 відділення інженерно-саперного взводу.
30 червня 2024 року мужньо виконуючих військовий обов’язок, в бою за Україну, поблизу населеного пункту Красногорівка Покровського району Донецької області наш Герой-захисник прийняв свій останній бій.
Герой загинув, але пам’ять про нього ніколи не згасне, він завжди житиме у наших серцях.
Тульчинська районна військова адміністрація висловлює щирі слова співчуття, сім’ї, родині, односельчанам, друзям, побратимам, усім, хто знав, любив, цінував та поважав Віталія Михайловича. Розділяємо біль вашої втрати та сумуємо разом з вами у годину скорботи.
Нехай Всемилостивий Господь прийме в Свої обійми. Вічна пам’ять Герою!” – йдеться в повідомленні.