Співачка Ірина Федишин зібрала на концертах у Канаді і США 300 тис. доларів і купила 60 авто для ЗСУ

Відома українська співачка Ірина Федишин під час благодійного туру США і Канадою, який тривав у травні та червні, зібрала 300 тис. доларів (понад 12 млн грн) та придбала 60 автомобілів для військових.

Про це співачка повідомила у своїх соцмережах та опублікувала відео з автомобілями, передає “Це моя Україна“.

Більшість придбаних автомобілів вже розподілили та передають військовим. Допомогу отримають 80-та ОДШБр, 121 бригада ТрО, 24-та ОМБр, 3-тя окрема штурмова бригада, полк НГУ «Азов» тощо.

“Нам це вдалося: плюс 60 автівок для Збройних Сил України.
Пишаємось результатом!
Посвятили і вже найближчим часом транспортні засоби будуть передані хлопцям для виконання бойових завдань!
Дякуємо мега співачці Ірина Федишин та її чоловіку Віталій Човник за фантастичний тур Америкою та Канадою, в якому їм вдалося зібрати донати на всі ці автівки.
Дякуємо всім українцям, які долучились до цього. Також дякуємо всім волонтерам Благодійний Фонд «Там де живе надія», які протягом місяця займалися купівлею, перегоном, фарбуванням автомобілів.
Дякуємо Героям за відвагу, мужність та за кожен новий день! Ви – щит і міць нашої країни та всієї Європи!
Слава Україні!” – зазначає відомий львівський волонтер Сергій Канюка.
Ірина Федишин
Додамо, що Ірина Федишин виступила у 25 містах Америки та Канади. За її словами, це рекордна сума, яку їй вдалося зібрати під час концертного туру. Загалом Ірина Федишин з початку повномасштабного вторгнення змогла придбати 242 автівки, понад 200 дронів, більше ніж сотню рацій, каски, бронежилети та форму.