“Без матері залишилося троє дітей”: під час ворожого обстрілу загинула захисниця з 95 бригади Оксана Коротка

Оксана Коротка майже все життя присвятила педагогіці. Працювала вчителем української мови та літератури. Обожнювала життя, любила писати вірші, була віддана своїй роботі, займалася вихованням трьох дітей-інвалідів.

Про загибель захисниці повідомили у БФ “Справжні Українці”, передає “Це моя Україна“.

“Друзі, в нас сумна новина…
Під час ворожого обстрілу трагічно загинула Захисниця 95 бригади – Коротка Оксана Михайлівна! Троє дітей залишилося без матері!
Жінка – воїн, вона мужньо, нарівні з чоловіками, боронила Україну від ворога.
Чуйна, творча, світла людина, чудова господиня. Кожного разу коли приїздили на Схід з допомогою, вона завжди зустрічала нас з теплотою та увагою, годувала та, проводжаючи додому, міцно обіймала, бажаючи безпечної та легкої дороги…
Бракує слів, щоб описати наш біль, але не бракуватиме сил та волі і надалі робити свою справу – допомагати та підтримувати військових ЗСУ.
Вдумайтеся у слова:
«Не знаю, скільки мужності ще Українцям треба
Щоб на плечах тримати дім і небо…
Щоб не повторилася блокада,
А за спиною не причаїлась зрада.
Та знаю! Обʼєднатися, нам Українцям
Ой, як треба!
Земля, у мене рідна є, у тебе!
Бажання маєм ЖИТИ І ТВОРИТИ
Дітей щасливих в світ цей народити!…»
Цей вірш написала Оксана і подарувала нам під час чергової зустрічі. Як щиро і просто сказано про дуже важливі речі! Як важко розуміти, що нові вірші вже не будуть написані…
Світла памʼять мужній Захисниці України, нехай земля буде пухом і вічний спокій душі” – зазначають у БФ “Справжні Українці”.