Чесні відгуки на серіал “Вікінги: Вальгалла (3 сезон)”

“Вікінги: Вальгалла (3 сезон)” продовжує епічну історію, розпочату у попередніх сезонах, розповідаючи про події, що відбуваються після захоплення Каттегату. Олаф та його армія знищили місто, але його відразу ж захопив король Свен Вилобородий. Лейф, випустивши свого внутрішнього берсерка, намагається знайти новий дім разом з Фрейдіс і Гаральдом. Тим часом в Англії королева Емма стикається з загрозою з боку своїх близьких після невдалої спроби вбивства.

Локації зйомок серіалу “Вікінги: Вальгалла (3 сезон)”

Зйомки серіалу “Вікінги: Вальгалла (3 сезон)” проходили в різних мальовничих місцях Ірландії, що створює атмосферу автентичності та занурює глядачів у середньовічний світ. Гірські пейзажі, густі ліси та холодні узбережжя прекрасно передають дух епохи вікінгів.

Оцінки на рейтингових платформах

Станом на липень 2024 року, “Вікінги: Вальгалла (3 сезон)” отримав загалом позитивні відгуки на різних рейтингових платформах:

  • IMDb: 8.3/10
  • Rotten Tomatoes: 85% схвальних рецензій
  • Metacritic: 78/100
Вікінги: Вальгалла (3 сезон)
епізод з серіалу

Можливо Вам буде цікаво: Перші враження від фільму “Чужий: Ромул” (“Alien: Romulus”)

Відгуки на серіал Вікінги: Вальгалла (3 сезон)

Відгуки кінокритиків:

Кінокритики загалом хвалять 3 сезон за його насичений сюжет, реалістичні сцени боїв та глибокий розвиток персонажів. Ось деякі з їхніх відгуків:

  • Empire: “Третій сезон “Вікінгів: Вальгалла” продовжує захоплювати своєю епічністю та драматизмом. Режисери зуміли зберегти динаміку та напругу, притаманні попереднім сезонам.”
  • The Guardian: “Цей сезон поєднує в собі майстерно зняті бойові сцени з емоційними моментами, що робить його незабутнім для шанувальників серіалу.”

Відгуки глядачів:

Глядачі також залишаються задоволеними третім сезоном:

  • Марія, 32 роки: “Це було неймовірно! Лейф і Фрейдіс – мої улюблені персонажі, і їхні пригоди цього сезону були просто захопливими.”
  • Олег, 45 років: “Серіал тримає в напрузі з першої до останньої серії. Особливо сподобалися сцени боїв і видовищні пейзажі.”

Особисті враження

Третій сезон “Вікінгів: Вальгалла” дійсно вражає своєю масштабністю та якістю. Персонажі стають ще глибшими, а їхні історії – складнішими та цікавішими. Особливо вразила гра Сема Корлетта (Лейф), який чудово передає внутрішню боротьбу свого героя. Режисери Stephen St. Leger, Девід Фрейзі та Hannah Quinn зробили чудову роботу, створюючи атмосферу, що захоплює і не відпускає до самого кінця.

Загалом, “Вікінги: Вальгалла” (3 сезон) – це безсумнівний хіт, який продовжує захоплювати шанувальників серіалу. Відмінна акторська гра, насичений сюжет та вражаючі локації роблять цей сезон одним з найкращих у серії. Якщо ви ще не дивилися цей сезон, обов’язково зробіть це – він вартий вашої уваги.