Стала відома дата виходу фільму “Мегаполіс”

Світ кіно з нетерпінням чекає на новий фільм видатного режисера Френсіса Форда Копполи під назвою “Мегаполіс”. Відомий своїми культовими роботами, такими як “Хрещений батько” та “Апокаліпсис сьогодні”, Коппола повертається з грандіозним проектом, що обіцяє стати новою кінематографічною подією. Прем’єра фільму в Україні відбудеться 26 вересня 2024 року.

Сюжет фільму

“Мегаполіс” переносить нас у недалеке майбутнє, де Нью-Йорк стоїть на межі занепаду через корупцію та соціальну нерівність. Головний герой фільму, архітектор-візіонер (якого грає Адам Драйвер), мріє перетворити місто на утопію. Його ідея – побудувати новий Нью-Йорк, що стане зразком для всього світу. Однак, на шляху до своєї мрії він стикається з жорстким опором тих, хто користується з хаосу і занепаду. Головний конфлікт розгортається навколо боротьби між візією і реальністю, ідеалізмом і прагматизмом.

Акторський склад

Френсіс Форд Коппола зібрав навколо себе справжню зіркову команду акторів:

  • Адам Драйвер грає головну роль архітектора-візіонера, чия мрія перебудувати Нью-Йорк стає центром сюжету.
  • Шайа ЛаБаф виконує роль одного з ключових антагоністів, що намагаються завадити перебудові міста.
  • Наталі Еммануель зображає журналістку, яка намагається розкрити правду про корупцію і підтримує головного героя.
  • Обрі Плаза грає роль союзниці головного героя, яка підтримує його в його прагненнях.
  • Джанкарло Еспозіто виконує роль впливового політика, що чинить опір планам перебудови.
  • Лоуренс Фішберн грає роль мудрого наставника головного героя, який допомагає йому побороти труднощі.
фільм "Мегаполіс" 2024
епізод з фільму

Допрем’єрні відгуки на фільм “Мегаполіс”

Хоча фільм ще не вийшов на екрани, перші відгуки критиків, які мали змогу побачити допрем’єрний показ, є дуже позитивними. Вони відзначають глибину сюжету, вражаючу акторську гру та візуальні ефекти, що створюють захоплюючий образ майбутнього Нью-Йорка. Особливо багато похвал отримав Адам Драйвер за своє переконливе виконання ролі архітектора-візіонера.

Критики також відзначили, що “Мегаполіс” піднімає важливі соціальні питання і змушує глядачів замислитися про майбутнє великих міст і суспільства в цілому. Фільм обіцяє стати не тільки видовищним кінематографічним твором, але й важливим соціальним коментарем.

Дата виходу фільму “Мегаполіс”

“Мегаполіс” обіцяє стати одним з найцікавіших і найбільш обговорюваних фільмів року. Френсіс Форд Коппола повертається з новою грандіозною роботою, що об’єднує фантастику, драму та соціальні питання. Зірковий акторський склад та глибокий сюжет роблять цей фільм обов’язковим до перегляду. Не пропустіть прем’єру в українських кінотеатрах 26 вересня 2024 року!

Читайте також: Рецензія на фільм “Королівство планети мавп” (2024)