Стала відома дата виходу фільму “Бітлджюс Бітлджюс”

Фанати готичного кіно, готуйтеся! Один з найкультовіших фільмів жахів 80-х, “Бітлджус”, отримує  продовження під назвою “Бітлджюс Бітлджюс”. Режисер Тім Бертон, який подарував нам цей незабутній світ, повертається, щоб знову занурити нас у потойбічні пригоди.

Дата прем’єри фільму

Українські кінолюби зможуть насолодитися новими пригодами Бітлджуса вже з 5 вересня 2024 року. Цілий тиждень, з 5 по 11 вересня, фільм буде демонструватися в кінотеатрах по всій країні.

Сюжет

Події фільму розгортаються багато років потому після подій першої частини. Сім’я Дітц знову опиняється в центрі загадкових подій. Донька Лідії, тепер підліток Астрід, успадковує бунтарський дух своєї матері. Вона знаходить на горищі макет міста, який відкриває портал у потойбіччя. Звичайно ж, Бітлджус не може пропустити таку можливість і знову з’являється, щоб навести свої особливі порядки.

Актори:

У продовженні повертаються улюблені герої першої частини:

  • Майкл Кітон зіграє ексцентричного і харизматичного Бітлджуса.
  • Вайнона Райдер повернеться в ролі Лідії Дітц.
  • Кетрін О’Гара знову зіграє Делію Дітц.

До них приєднаються нові яскраві актори:

  • Дженна Ортеґа зіграє дочку Лідії, Астрід.
  • Моніка Беллуччі і Джастін Теру також долучаться до зоряного складу.

Що відомо про фільм “Бітлджюс Бітлджюс”

Ідея створити продовження “Битлджуса” виношувалася протягом багатьох років. Тім Бертон прагнув створити сценарій, гідний оригіналу. Після кількох спроб, і залучення сценаристів серіалу “Венздей”, з’явився сценарій, який задовольнив режисера.

епізод з фільму Бітлджюс Бітлджюс
епізод з фільму

Допрем’єрні відгуки на фільм “Бітлджюс Бітлджюс”

Оскільки фільм ще не вийшов на широкі екрани, офіційних відгуків критиків поки що немає. Однак, враховуючи популярність першої частини і талант творців, очікування від продовження дуже високі. Фанати з нетерпінням чекають на зустріч з улюбленими персонажами і готові зануритися в новий світ, створений Тімом Бертоном.

“Бітлджус Бітлджус” – це довгоочікувана подія для всіх шанувальників готичного кіно. Фільм обіцяє бути яскравим, оригінальним і наповненим гумором. Не пропустіть можливість побачити продовження легендарної історії на великому екрані!

Читайте також: Відгуки кінокритиків та глядачів на серіал “Сім’я”