Мікроавтобус з українцями потрапив у жахливу аварію в Польщі: що відомо про постраждалих

Вчора, 30 липня, біля польського міста Познань у ДТП потрапив мікроавтобус Fiat Ducato, в якому їхали українці.

На разі відомо про травмованих громадян, повідомляє “Це моя Україна“.

За даними польських ЗМІ, причиною аварії стала необережність водія. В МЗС України деяким українським журналістам вже підтвердили інформацію про аварію.
Як розповіли в МЗС, ввечері 30 липня на автомагістралі А2 поблизу Познані сталося ДТП за участі мікроавтобуса “Fiat Ducato” на українській реєстрації. За наявною інформацією траспортний засіб з українцями врізався в задню частину вантажівки на ділянці автомагістралі, де тривають роботи з будівництва смуги.
“В мікроавтобусі перебувало 7 громадян України. Водій мікроавтобуса загинув на місці, 6 пасажирів було госпіталізовано з ушкодженнями різної тяжкості. Стан постраждалих оцінюється, як стабільний”,

– зазначили у пресслужбі МЗС.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження. Справа перебуває на контролі Генерального консульства України у Вроцлаві.

“На місці працювало багато служб. Деякі постраждалі були затиснуті в розчавленому автомобілі, і щоб їх вивільнити, знадобилася допомога пожежників. Було залучено багато карет швидкої допомоги та приземлився рятувальний гелікоптер”, – пише польське видання Fakt.

Мікроавтобус з українцями
фото з місця аварії