“Їм було тільки по 21…”: на фронті загинуло двоє молодих Героїв з однієї громади

З сумом повідомляємо, що на фронті загинуло двоє молодих Героїв – Комов Михайло Сергійович та Данилюк Артур Анатолійович з Херсонської області. Хлопці були з 2002 року року народження…

Про це повідомляє “Це моя Україна” з посиланням на Великолепетиську військову адміністрацію. 

“Знову настав трагічний день для нашої Великолепетиської громади.
Страшна війна без жалю забрала життя мешканців нашої громади, наших захисників, які боронили українську державу від російського окупанта.

Комов Михайло Сергійович 19.09.2002 року народження, трагічно загинув під час виконання бойового завдання, захищаючи Батьківщину поблизу н.п. Макіївка, Луганської області.

Данилюк Артур Анатолійович 02.11.2002 року народження, трагічно загинув під час виконання бойового завдання, захищаючи Батьківщину біля населеного пункту Роботино Запорізької області.

Від жителів всієї громади висловлюємо щирі співчуття батькам, рідним та близьким наших захисників! Словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить поділяємо горе разом з Вами та схиляємо голову в глибокій скорботі.
Кожен загиблий Воїн – це болючий шрам на душі кожного з нас, їх імена назавжди будуть взірцем мужності, патріотизму та незламності.

Ми вдячні Михайлу та Артуру за захист Батьківщини. Жодними словами не втамувати пекучий біль та не загоїти рани в душі. Світлий спомин про мужніх захисників України назавжди залишиться в наших серцях. Нехай душі загиблих Михайла та Артура знайдуть вічний спокій.
Вічна пам’ять Героям! Вічна слава героям! Низький уклін …” – повідомляють у військовій адміністрації.

двоє молодих Героїв Комов Михайло Сергійович
на фронті загинуло двоє молодих Героїв

двоє молодих Героїв Данилюк Артур Анатолійович