“Понад рік вважався зниклим безвісти”: прийшла сумна звістка про загибель 20-річного Героя з Житомирщини

На превеликий жаль, прийшла ще одна сумна звістка про загибель старшого кулеметника з Житомирщини Боримського Михайла. Хлопцю тепер на завжди 20…

Про це інформаційному порталу “Це моя Україна” повідомили у Бердичівській районній державній адміністрації Житомирської області.

“…У скорботі Бердичівська міська територіальна громада. Бердичівська районна військова адміністрація з глибоким сумом вимушена повідомити, що у боях за Україну героїчно загинув бердичівлянин – солдат Боримський Михайло Олегович, 2003 року народження.
Старший кулеметник 3 розвідувального відділення взводу розвідки спеціального призначення 3 батальйону оперативного призначення військової частини А 3028 більше року вважався зниклим безвісти.
На жаль, рідні отримали офіційне підтвердження, що український солдат героїчно загинув 8 серпня 2023 року в районі населеного пункту Вербове Пологівського району Запорізької області.
Бердичівська районна військова адміністрація висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого військовослужбовця. Пишаємося мужнім та відважним подвигом нашого земляка, який віддав своє молоде життя за рідну землю. Вічна слава та вічна пам’ять воїну за те, що він до останнього подиху залишився вірним сином українського народу” – йдеться в повідомленні.
сумна звістка про загибель Боримського Михайла
сумна звістка про загибель Боримського Михайла