“Практично вісім місяців вважався зниклим безвісти”: на жаль підтверджено загибель мужнього воїна Дмитра Арендарука

Ще одна сумна втрата. Підтверджено загибель воїна Дмитра Арендарука з Волині, який понад вісім місяців вважався зниклим безвісти.

Про це виданню “Це моя Україна” повідомили у Заболоттівській територіальній громаді.

“З глибоким сумом сповіщаємо ще одну трагічну звістку….

На превеликий жаль, Україна втратила ще одного Героя… Як стало відомо, солдат Арендарук Дмитро Анатолійович, житель селища Заболоття, який з 16 грудня 2023 року вважався зниклим безвісти, загинув 16 грудня 2023 року на Сході України в результаті атаки FPV дрона з боку противника.

Арендарук Дмитро був вірним військовій присязі. Виявивши стійкість і мужність, загинув у бою під час захисту Вітчизни. Висловлюємо щирі співчуття рідним, друзям та побратимам загиблого.

Кожен з нас повинен завжди пам’ятати, якою дорогою ціною нам дістається кожна хвилина мирного життя та незалежність України. Нехай душа загиблого Воїна-земляка, який загинув ,знайде вічний спокій… Вічна пам’ять Герою!

Вже зовсім скоро наш Герой повернеться додому «на щиті». Про дату створення живого коридору та поховання Дмитра Арендарука повідомимо згодом. Стежте за повідомленнями!” – повідомляють у Заболоттівській територіальній громаді.

вісім місяців вважався зниклим безвісти
на фото Арендарук Дмитро, який вісім місяців вважався зниклим безвісти