“Ще у 2015 році став на захист Батьківщини”: 15 жовтня 2024 року загинув мужній воїн з Львівщини Юрій Серкіс

Ще одна трагічна звістка прийшла сьогодні на Львівщину. На війні загинув 43-річний воїн Юрій Серкіс з села Забужжя.

Про це інформаційному порталу “Це моя Україна” повідомили у Кам’янко-Бузькій міській раді.

“Трагічна звістка сьогодні сколихнула Кам’янка-Бузьку громаду…
15 жовтня 2024 року, під час виконання бойового завдання загинув військовослужбовець 1-ї Галицько-Волинської радіотехнічної бригади – Юрій Серкіс, мешканець с. Забужжя, уродженець м. Рава-Руська.
Сержант Юрій Серкіс самовіддано захищав Батьківщину ще з 2015 року в зоні проведення АТО/ООС. Мужній, відважний, досвідчений воїн, завжди готовий прийти на допомогу побратимам у важку хвилину.
Не вистачить слів, аби висловити співчуття рідним та близьким Героя. Схиляємо голови у скорботі і розділяємо біль непоправної втрати. В Юрія залишились дружина, двоє синів та матір.

18 жовтня очікуємо прибуття похоронного кортежу із тілом загиблого Героя у с.Великосілки о 15.00 год.
Кортеж буде рухатись за маршрутом: в’їзд в с. Великосілки – с. Стрептів – с. Тадані – м. Кам’янка – Бузька, вул. Шевченка – вул. Івана Франка – вул. Незалежності – поворот с.Забужжя – до храму Святителя Миколая ПЦУ с.Забужжя.

Після зустрічі загиблого від міської ратуші їхатиме школярик до с.Забужжя.
Парастас відбудеться орієнтовно о 16.00 год по прибутті похоронного кортежу до храму. Чин похорону відбудеться у суботу 19 жовтня, о 12.00 год у храмі Святителя Миколая, с.Забужжя.
Просимо мешканців пожертвувати кількома годинами свого часу в ці дні, щоб гідно провести Героя, який пожертвував власним життям” – йдеться в офіційному повідомленні.

Юрій Серкіс