Мати дитини, над якою вчинили наругу, просить допомоги та розголосу

Мати  хлопчика над яким нещодавно здійснили наругу у м. Львові, на мікрорайоні Левандівка, просить допомоги на оплату послуг адвоката, та розголосу даної події. Даний довис вона написала у своєму профілі у ФБ (Sofia Yatsiv).

Інформує Це моя Україна

Дослівно: Отже, що було зроблено сьогодні.

1. Після практично безсонної ночі, чоловік з сином з 10:00 до 17:00 чекали під райвідділом на проведення упізнання. Спочатку довго везли підозрюваного, потім ніяк не могли знайти достатньо схожих на підозрюваного статистів. Деяким довелося навіть зголити вуса, щоб стати більш схожими і забезпечити чистоту експерименту. Було забраковано більше 10 статистів. Останнього статиста “зловили” на Привокзальній десь в 17:00, теж зголили вуса і всі четверо “по той бік вікна” стали дуже схожими. В 17:30 зайшли в кімнату упізнання, виконали необхідні формальності і почали здійснювати упізнання. Наш син відразу вказав на свого кривдника, якого затримали день перед тим. Отже, це точно він, і невинного не засудять. Висловлюємо подяку чоловікам-статистам, які провели пів дня в очікуванні.

2. Уклали договір з адвокатом, взнавши, що батьки підозрюваного найняли аж 5 адвокатів. На упізнанні наш адвокат був уже з нами, і наш син почувався з ним набагато впевненіше.


3. Дякуємо народному депутату Ярославу Юрчишину за депутатське звернення до Генерального прокурора, Глави Нацполіції та Голови обласного управління поліції з закликом проконтролювати розслідування цього злочину.


4. Чоловік дав короткі інтерв’ю журналістам НТН, ТСН та ТРК Україна, наша позиція – не мовчати, а здобути максимального розголосу, щоб справу навіть не намагалися зам’яти, а також попередити схожі злочини в майбутньому, закликати людей не боятися відверто про це говорити та домагатися справедливості.


5. Провели консультацію з дитячим психотерапевтом з Києва, спеціалістом у цій галузі Natalya Pashko. Поки що ніби все робимо правильно. Дитина йде на контакт, не замикається в собі, але дуже втомлена від безсонної ночі та сильного стресу.

Послуги адвоката платні. Якщо хтось має можливість допомогти у зборі суми для оплати, ось реквізити карточки

5168 7422 3374 0715 Яцків Софія Володимирівна.

Якщо внаслідок судового рішення нам повернуть ці гроші, то ми з радістю повернемо їх назад або спрямуємо на благодійність за вашим бажанням

На сьогодні у нас все. Завтра відбудеться судове засідання по обранню запобіжного заходу підозрюваному. Сподіваємося, що він не вийде під заставу.

Як ми вже повідомляли раніше: У Львові згвалтували 12-ти річного хлопчика, допоможіть знайти злочинця

Також як повідомляє мати хлопчика: УВАГА!!! Щойно дізналися, що суд по запобіжному заходу відбудеться сьогодні, 20.06 о 12:00 в Залізничному районному суді. Прохання до тих, хто має можливість, підійти на суд. Також прохання поширити цю інформацію. Дякуємо.