“Хоче тр*хнути”: відома співачка Jerry Heil розповіла про цинічний вчинок іншого співака і подала до суду

Популярна співачка Jerry Heil, яка відома хітом “Охрана отмєна” подає в суд на співака FAYNYY.

Причиною позову до суду є те, що молодий співак використовує нецензурну лексику у її сторону, повідомляє “Це моя Україна“.

Так, у пісні Не Яна FAYNYY присутні слова про те, що він хоче «тр*хнути Джеррі Хейл».

«Як я і писала, трек з приспівом «тр*хнути JH» я благополучно ігнорувала, поки мене не почали запалювати інфою про нього. Але цього для хайпу було мало, тому виконавець вирішив поставити його на рекламу! Що далі? Хлопець написав в сторіз, що якщо я не відреагую, він напише ще таких чудесних тречків! Але що сталося після моєї реакції? Чувак зняв відео, де каже, що не це мав на увазі, аргументувавши це незаперечним фактом типу: «замініть «тр*хнути» на «поцілувати» — і у пісні набагато приємніший сенс. Кеп, точно!», — пише у своєму інстраграмі Яна Шемаєва  ( вона же Jerry Heil).

«Чувак хоче хайпувати, я його не осуджую. Мені не подобається використання жіночої сексуальності для хайпу, та на жаль, немає поки жодної статті, яка би змусила його подумати над тим, ЩО він сказав», — зазначає Яна, а в своєму допиі додає фото своєї заяви до суду.

https://www.instagram.com/p/CCgEbWsBLtR/?utm_source=ig_embed

Додамо, на даний момент в YouTube-каналі співака FAYNYY, який сам себе ідентифікує як «український фрешмен, який починає свою кар’єру з зухвалого репу», композиція Не Яна досі видалена.

Читайте також: “Коли я перейшов на українську, то почав більше любити свою країну”, – Клопотенко.