“Я без сексу не можу”: 90-річний Чапкіс одружився на 38-річній жінці

Широко відомий у телевізійному просторі український хореограф Григорій Чапкіс, якому недавно виповнилося 90 років одружився на жінці, яка молодша від нього на 52 роки.

Про це Григорій Чапкіс повідомив під час телепроекту “Танці з зірками”, передає “Це моя Україна”.

“2020 рік зіграв головну роль в історії мого життя. По-перше, я відсвяткував 90-річчя і моє життя відновилося, я одружився цього року. І придбав квартиру. Я намагаюся бути гідним тієї жінки, яка присвятила мені свої роки на заході мого життя”, – говорить Чапкіс.

63 tn

“Людина, яка, я сподіваюся, буде до останніх моїх днів! Вона мені допомагає жити, у мене з’явився стимул. Потрібно за кимось доглядати, є кому робити сюрпризи. Я не можу сказати, що це моя дружина і у нас з нею штамп. Ми живемо, але вона ще не дозріла. Але вона мене приймає таким, який я є. Їй — 38, а мені 90. Ну ви уявляєте мене без жінки? І я не уявляю!” – додає хореограф.

Ще в листопаді у 2019 році Григорій Чапкіс запевнив, що його кохана, яка на 52 роки молодша від нього, з артистом зовсім не через його фінансові можливості. Хореограф зазначив, що його дружина заробляє навіть більше за нього.

“Вона багатша за мене, заспокой всіх. Вона заробляє більше за мене. Я можу прожити без хліба, а без сeксy я не можу. За іншими подробицями треба до неї. А оскільки всі журналісти зараз хочуть до неї, вона тікає від них”, – додає Чапкіс.

Читайте також: “Головне, щоб пісюньчик стояв”: Поплавський розповів, чи спить з студентками.