«Я формую свою творчість поступово» – співачка SOWa

Сьогодні ми взяли інтерв’ю в української співачки SOWa і розпитали в неї багато цікавого.

1) Як виникла ідея нового кліпу “Лате” та як обирали кліпмейкера, як ти взагалі обираєш режисерів для своїх кліпів?

Режисерів до кліпу я обираю разом з своєю командою.
Інколи шукаємо, інколи по рекомендаціях. Зазвичай ми зустрічаємось з різними режисерами, спілкуємося та вислухаємо їхні ідеї, погляд, смаки щодо роботи.
Звичайно, в першу чергу, довіряємо нашим відчуттям та обираємо кліпмейкера того, з ким дивимося в один напрям та розуміємо один одного.
Це надзвичайно важливо обрати саме свого режисера, адже від цього залежить весь успіх кліпу. Важливо відчувати та розуміти , який меседж хоче донести артист та його команда і розуміти ідею та намисли саме в режисерській роботі. Над кліпом «Лате» ми працювали з неймовірно талановитий Юрій Двіжон. Мені справді пощастило познайомитися та довіритися саме йому. Адже Юра надав багато крутих ідей для кліпу він показав співачку Sowa з іншої сторони.

2) Кліп насичений фешн образами, як почувала себе в такому стилі, це твоє чи доводилось підлаштовуватись під образ?

Образи були мега крутими. В них я почувала себе, як fashion пташка. В мене було три образи та всі мені припали до душі. Із стилем мені допомагав класний та талановитий стиліст Liza GGG , а зачіску та макіяж робив справді крутий візажист Леся Поврозник.
Мені легко втілюватися в різні образи, я люблю експерементувати та дивитися на себе з різних сторін. Мені було комфортно у цьому стилі та в таких образах, але щоб сказати, що це повністю моє-трішки складно.

3)Як обирали головного героя, можливо взаємна симпатія з кліпу перейшла в реальне життя?

Богдан класний актор, з ним було легко та позитивно працювати, але в житті у нас дружні стосунки.

4) Хто автор «Лате» , яка історі виникнення цієї пісні?

У моєму житті , як і у творчості присутні знаки, які направляють мене та допомагають обрати правильний вибір. Пісню «Лате» знаки не обминули також. Коли у мене був насичений день, приїхавши додому першим моїм бажанням було те, що я хочу лате. Для мене в цей час такий напій не являлися улюбленим, його я пила дуже рідко, але чомусь саме в цей момент до мене прийшло таке бажання і це видалося трішки дивним. Приблизно в цю хвилину на електрону адресу приходять пісні від авторки Світлани Кравчук “Eyra” і з них найпершою була пісня під назвою «Лате», та я одразу стала її прослуховувати. З першої ж миті вона припала мені до душа. Після цього я ще цілий вечір ходила та наспівувала ці рядки. Я зразуміла, що цей трек має бути у моєму репертуарі.

6cb8ec3e 47d7 4dd5 b9f0 ce9502b89e6a

5.) Який основний меседж цієї пісні, що ти хочеш донести своєму слухачу?

Перш за все це те, щоб ми не боялися висловлювати свої бажання та наміри людини, яка нам небайдужа. У всіх нас є почуття і всі маємо право їх проявляти. Кожен має право отримувати кохання та нести його, незважаючи на колір нашої шкіри чи національність. Коли ми придумували сюжет та ідею кліпу разом з режисером Юрієм Двіжоном , до нього прийшла на мою думку геніальна ідея – взяти темношкірого актора. Ця ідея виникла після прослуховування пісні, де йому почулось слова – «Я вип’ю тебе мулате»замість «мов лате». Мені здалося , що це ще більше підкреслить сенс кліпу, тому ми вирішили це втілити.

Я хочу своєму слухачу донести, що кожен заслуговує на кохання, та кожен спроможний відчувати такі теплі емоції. Кохайтеся та насолоджуйтеся нашою смачною та ароматною піснею «Лате».

a80a4e7a bad8 4399 9192 b51d2b2fc304 1