Куди найкраще звернутися за консультацією до лікаря-онколога в Києві

Нам завжди хочеться, щоб наші рідні були здорові. Ми стараємося вберегти себе і рідних від різних хвороб. Але часто буває, що хвороба приходиться неочікувато. В таких випадках не потрібно опускати руки, а впершу чергу звернутися до лікарів-професіоналів.

На жаль, в Україні поки що рівень медицини ще на досить низькому рівні, особливо якщо це стосується онкологічних та інших складних захворювань. Раніше багато українців з онкологічними захворюваннями часто відправлялися на лікування закордон. Сьогодні, на щастя не потрібно їхати в іншу країну, адже і в нашій країні тепер працюють потужні приватні клініки з іноземними медиками, які на високому рівні лікують онкологічні захворювання. Так, тепер ви можете без проблем попасти на прийом до передового закордонного лікаря і в Україні. Для цього Вам потрібно зверутися до лікарні ізраїльської онкології LISOD. Лікар онколог у Києві з клініки LISOD надасть Вам консультацію на найвищому рівні. Адже лікарі, які працюють у клініці LISOD є відомими не тільки в Україні, а й у Ізраїлі – де система лікування онкозахворювань є одною з найкращих у всьому світі.

До прикладу у клініці LISOD ведуть прийом такі відомі лікарі онкологи як Авраам Кутен, Цві Бернштейн, Меір Зааві та інші. Кожний онколог цієї клініки здатний виявити найдрібніші ознаки хвороби тоді, коли сам пацієнт ще не помічає тривожних симптомів. Кожен з лікарів клініки володіє сучасними методиками терапії онкологічних процесів.

Варто зазначити, що у клініці LISOD застосують найсучасніші методи лікування онкології, а сам процес має чітку структуризацію.

klinika lisod 1212
фото з клініки LISOD

Коли потрібно сходити на прийом до онколога

Лікар-онколог – фахівець з вищою медичною освітою, який займається лікуванням пухлин. У сферу його інтересів входять як злоякісні, так і доброякісні процеси. Крім того, доктор здійснює профілактичні огляди. Вони дозволяють виключити наявність у вас хвороби або виявити її на початкових етапах, коли ще можна виправити ситуацію «малою кров’ю».

Консультація фахівця потрібно людям, які виявили у себе такі сигнали організму:

  • розростання родимок, зміна їх кольору і консистенції;
  • безпричинна втрата ваги;
  • зниження рівня цукру в крові на тлі нормального харчування;
  • ущільнення в молочній залозі і на інших частинах тіла;
  • часті головні болі;
  • блювота з’їденим незабаром після прийому їжі;
  • тривалий кашель, що не піддається стандартному лікуванню;
  • збільшення лімфатичних вузлів.

Описані явища не специфічні. Вони зустрічаються при великій кількості захворювань, які пов’язані з пухлинами. Однак відвідати лікаря-онколога все ж необхідно. Це дозволить виключити небезпечний діагноз або своєчасно почати лікування.

Профілактичні візити в клініку показані людям, схильним до дії чинників ризику. До цієї групи належать курці, робочі хімічних підприємств, жителі екологічно небезпечних регіонів, жінки і чоловіки похилого віку. Спостереження потрібно і тим, чиї рідні страждали пухлинними захворюваннями. Лікарі-онкологи повинні оглядати таких пацієнтів щорічно.