Автотроща поблизу Варшави: дорога заблокована, трьох людей госпіталізовано

Сьогодні, 20 травня трапилася масштабна ДТП на трасі S8 недалеко від Вишкува, що поблизу Варшави. На місце приземлився вертоліт польської медичної авіаційної рятувальної служби. Маршрут був повністю заблокований. Поліція встановила об’їзд.

Про це повідомляє “Це моя Україна” з посиланням на Policja Wyszków.

На трасі S8 у місті Будикеж сталася автотроща за участю чотирьох транспортних засобів – двох вантажівок, автобуса та легкового автомобіля. Водіїв легкових та вантажних автомобілів госпіталізували. Одного водія довелося витягувати спецзасобами з транспортного засобу.

Інцидент стався о 13.30. Як спочатку було встановлено, аварія сталася після зупинки пасажирського автомобіля на маршруті, а за ним і вантажівки, що перевозила пиво. 76-річний житель Познані, керуючи легковим автомобілем Toyota, зупинив вантажівку з білорусом, який їхав за кермом, оскільки вважав, що щось, ймовірно, впало з-під вантажівки та пошкодило лобове скло Toyota. Водії не досягли згоди, тому 76-річний вирішив викликати поліцію. Коли він йшов до свого автомобіля, у задню частину вантажівки влучила друга вантажівка, якою керував 23-річний житель Венгрувського повіту. Не тільки розбита кабіна його машини впала, але й автобус в неї врізався. 23-річного водія вантажівки польської медичної авіаційної рятувальної служби доставили до лікарні. У свою чергу, швидка допомога забрала 76-річного водія Toyota.

Шлях до Білостока був повністю перекритий. Поліція встановила об’їзд. Водії були повинні виїжджати на розв’язку Трзянка. Утворювалися величезні пробки.

Читайте також: “Працювали на будові без документів”: з Польщі депортували 12 українських заробітчан.