“Примусив випити алкоголь”: чоловік зґвалтував 12-річну подругу своєї доньки на Миколаївщині

На Миколаївщині поліцейські підозрюють 38-річного чоловіка у зґвалтуванні 12-річної подруги своєї доньки.

Отже, 17 травня мешканка одного із сіл Баштанського району звернулась до правоохоронців із заявою, про зґвалтування доньки. Жінка розповіла поліцейським, що декілька днів тому батько подруги її доньки, посадив дівчинку в машину поговорити, пригостив морозивом, примусив випити алкоголь, та зґвалтував. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Для приховування злочину, 38-річний чоловік привіз дитину до дому, викликав поліцейських та сказав, що знайшов дівчину на вулиці п’яною. Медики надали дівчинці необхідну допомогу та призначили амбулаторне лікування. Дитина не скаржилась на стан здоров’я, чи скоєне відносно неї сексуальне насильство. Однак через кілька днів все ж вирішила розповісти все мамі, а жінка повідомила поліцейських.

Нагадуємо, на Луганщині чоловік зґвалтував 6-річну дівчинку, підозрюваного затримано.

Вартові закону затримали 38-річного чоловіка. Йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 152 КК України «Зґвалтування особи, яка не досягла чотирнадцяти років». Ймовірному кривднику загрожує до 15 років буцегарні.

Суд обрав підозрюваному міру запобіжного заходу, а саме тримання під вартою строком на 60 діб.

Триває досудове слідство. Призначено ряд експертиз.