Заміна щіток склоочисника: проста покрокова інструкція

Часто водії не звертають уваги на зношеність двірників, а потім в найважливіший момент ці пристрої відмовляються працювати. Якщо буде сильна негода, автолюбитель не зможе продовжити рух через погану видимість. Іноді це загрожує серйозним порушенням планів. Краще цього не допускати, вчасно робити заміну зношених деталей, щоб всі системи в авто працювали ефективно. Нові автозапчастини недорого пропонує інтернет-магазин massive.ua.

Як зрозуміти, що пора міняти щітки склоочисника

Вироби гумові, з часом зношуються. Плюс під дією зовнішніх факторів вони поступово псуються: кислотність дощів і смогов, особливо прямі сонячні промені. Гума пересушується і приходить в непридатність, втрачає властивості від впливу хімічних речовин.

Якщо водій прислухається і придивляється до своєї машини, він відразу помітить, що пора замінити двірники. На зношеність деталі вказує її погана робота – неякісне очищення лобового скла. Залишаються сліди, розлучення, грязьові патьоки.

Так само важливо міняти двірники й на задньому склі, як і на лобовому. Багато хто недооцінює видимість заднього скла. А даремно. Особливо у великих містах при активному русі додатковий якісний огляд не завадить.

Вибір, купівля та установка двірників

Вибираючи щітки склоочисника, звертають увагу на розмір деталі. Вони можуть бути різних габаритів, через те, що розроблені для автотранспортних засобів різних типів з неоднаковою шириною лобового скла.

Щітки склоочисника з боку водія і пасажирської відрізняються між собою в кілька сантиметрів. Доведеться з’ясувати розмір двірників самостійно, вимірявши їх вручну. Або купити в автомагазині аналог, який раніше стояв в авто.

Для покупки нових якісних щіток склоочисника можна скористатися послугами надійного інтернет-магазину автозапчастин massive.ua. В каталозі широкий вибір. Але важливо правильно підібрати заміну: вказати марку / модель машини, тип двигуна і кузова. Доставка передбачена в будь-який населений пункт, вказаний покупцем.

На авторинку США https://carfast.express/ прекрасний асортимент вживаного автотранспорту в хорошому стані та за приємною вартістю. Можна знайти будь-яку модель під певний бюджет. Краще такі покупки здійснювати з кваліфікованими помічниками – професіоналами компанії Carfast.express.

Заміну двірників виконують самостійно або звертаються в автосервіс. Складного в цьому нічого немає. Підіймають важелі й ставлять їх вертикально. Тримають важіль однією рукою, а іншою знімають стару щітку з кронштейна. Потім ставлять нові двірники в важіль і повертають до клацання. Все, щітки надійно зафіксовані.

Untitled