На Кіровоградщині спецпризначенець врятував 15-річного юнака, нога якого затрягла у мотоблоці

На Кіровоградщині боєць ЦСО «А» СБУ  врятував 15-річного юнака, нога якого застрягла у мотоблоці.

Про подію повідомляють у Службі безпеки України.

Зазначається, що подія трапилась наприкінці жовтня, однак стало відомо про неї нещодавно. Співробітник СБУ приїхав провідати своїх батьків. Почувши крики про допомогу неподалік від будинку, він побачив сусідського 15-річного хлопчака, нога якого потрапила до мехінізму мотоблоку, самостійно вивільнити хлопець її не міг.

Не гаячи часу спецпризначенець розібрав механізм мотоблоку, зупинив кровотечу джгутом і наклав на поранену ногу саморобну шину. Невдовзі на місце події приїхала карета швидкої, однак медсестра від побаченої травми і сама ледь не втратила свідомість. У хлопця почались судоми від больового шоку. Однак не розгубившись співробітник СБУ знайшов у валізі медсестри морфій і зробив юнаку знеболювальний укол. Після чого разом з пораненим хлопцем поїхав до лікарні.

Наступного дня ескулапи дійшли висновку, якби не професійні дії спецпризначинця юнак міг вмерти від больового шоку. На даний час хлопець перебуває у лікарні, та вже переніс операцію, та два переливання крові.

Боєць ЦСО «А» провідував у лікарні врятованого хлопця і дізнався, що юнак працював на мотоблоці щоб придбати собі смартфон. Рятівник вирішив здійснити мрію хлопця, та за власний кошт придбати юнаку омріяний гаджет.