У Києві таксист висадив поціновувачів “русского мира”, які ненавидять українську мову (ВІДЕО)

У Києві поціновувачі “русского мира” нецензурно висловлювалися до місцевого водія, який говорив українською мовою, а також зазначили що ненавидять українську мову. Незважаючи на те, що пасажири багаторазово хамали водію, він дуже культурно їм відповідав і попросив вийти з машини.

Про це інформує телеграм-канал “Реальний Київ“.

Конфлікт між водієм та пасажирами нібито розпочався з промови жінки та її розповіді про повернення з країни-окупанта. Таксист, почувши це, почав розмовляти з клієнтами українською. Вони від цього просто оскаженіли.

Згодом водій таксі зупинив машину, оскільки не хотів везти тих, хто не любить Україну. На вимогу чоловіка вийти пасажири почали конфлікт. Жінка ображала водія, а її чоловік – взагалі погрожував фізичною розправою.

“А ти що, до*****б? У**у зараз так, що ти згаснеш” – хамовито звертається до водія прихильник “русского мира”.

На відверто хамську поведінку клієнтів таксист реагував дуже ввічливо. Він пояснив, що не хоче далі везти таких пасажирів, а також готовий повернути залишок коштів, які програма списала у них. Крім того, водій запропонував клієнтам знайти таксиста, який також буде ненавидіти українську.

В кінці чоловік назвав таксиста націоналістом і тварюкою. Варто зазначити, що жінка, судячи з її поведінки, перебувала в сильному алкогольному сп’янінні.

Конфлікт закінчився тим, що прихильники “русского мира” все ж вийшли з машини.

До вашої уваги повне відео конфлікту: