Порошенко увірвався в прямий ефір телеканалу “Рада” влаштувавши розбірки (відео)

Очільник опозиційної парламенської фракції “Європейська солідарність” Петро Порошенко увірвався в прямий ефір оновленого телеканалу “Рада”, вчинив конфліктну ситуацію.

Джерело: Українська правда з посиланням на ефір телеканалу “Рада”.

Спочатку п’ятий президент України поговорив з телеведучими, після чого повернувся лицем до камери та розпочав свій спіч. Петро Порошенко зазначив, що кошти платників податків використані незаконно, на діяльність самого каналу. Аргументуючи, це тим, що самі кошти на запуск та фінансування каналу зі слів Порошенка, були виділені без системи ProZorro.

Це абсолютно корупційна оборутка“, – зазначив Порошенко.

“Витрачати півтора мільярда бюджетних коштів на боротьбу з опозицією, коли ворог стоїть на кордонах – це злочин. Три роки не підвищується грошове забезпечення в армії, бо «немає грошей». Зірвані тендери на закупівлю пального, бронежилетів, медичного, харчового забезпечення. Кажуть – нема грошей. А 320 мільйонів на це неподобство в них є для того, щоб за рахунок бюджетних коштів паплюжити опозицію, паплюжити лідерів опозиції, паплюжити наших міжнародних партнерів. Я впевнений у тому, що зараз коїться злочин”, – написав на своїй сторінці у фейсбук Петро Порошенко.