Ліпили черговий фейк: звільнений з полону росіянин розповів всю правду на рос. ТБ (Відео)

Російські пропагандисти “ліпили” черговий фейк про бравого воїна, звільненого з полону, який воював в Україні з “нацистами”, однак щось пішло не так.

Звільнений з полону російський військовий вирішив розповісти всю правду рос. пропагандистам на ТБ. Перед інтерв’ю пропагандистка розповіла коротку біографію Михайла Радигіна, який нібито після українського обстрілу кілька годин мужньо ніс на собі пораненого товариша, після чого сам отримав поранення і потрапив в полон.

Однак виявилось, що військовому запропонували піти на війну в Украіні, і він погодився бо ще лишилось “добити” кілька місяців до пенції. Російський військовий розповідає, що їх відразу кинули на Харківський напрямок, де фактично не було бойових військових – лише штабні. При наступі ЗСУ вони порозбігались хто куди. Згодом за ними приїхав танк, для евакуації. Згодом прилетіла міна, після чого потрапив у полон.

Радигін розповідає, що українські військові, які взяли його в полон добре з ним поводились. У місці утримання військовополонених також добре поводились. Годували тричі на день, вчили пісні. Екс полонений російський військовий каже, що приходили іноземні журналісти брали у російських бранців інтерв’ю.

У них все там по Женевській конвенції“, – каже Радигін.

“Епічний файл телебачення. Навіть важко собі уявити, що зараз роблять із співробітниками каналу доблесне ФСБ. Найкраща реклама українського полону! Це інтерв’ю швидко видалили із сайту російського телеканалу. Але ми встигли його зберегти – дивіться та поширюйте”, – прокоментував інтерв’ю журналіст Володимир Золкін.