Гороскоп: термінові поради знакам Зодіаку на тиждень з 13 по 19 березня – зробіть це, і ваше життя зміниться

Корисний гороскоп: розповідаємо всі тонкощі, про які не слід забувати знакам Зодіаку цього тижня. Гороскоп термінових порад для всіх представників зодіакального кола склала астролог Джьотіш Ганна Русалкіна.

Овни

Цього тижня зосередьтеся на роботі: можна встигнути зробити дуже багато, досягти успіхів у поточній діяльності та визнання начальства. Перешкоди, що виникають, і складнощі будуть вирішуватися. Головне, сильно не стресуйте, а спокійно рухайтесь уперед.

Тельці

Ваша головна планета Венера, зараз перебуватиме в 12-му будинку вашого гороскопа — це не найлегша ситуація. Тому цього тижня можуть виникнути проблеми. Наприклад, зі здоров’ям. Гармонізувати ситуацію допоможе благодійність — перерахуйте хоча б невелику кількість грошей на ЗСУ, в організацію, чесності якої ви впевнені.

Близнюки

Якщо у вас є діти, то зараз із ними може бути більше проблем, ніж зазвичай. Щоб згладити це, знаходьте можливість приділити їм якісну увагу. Зараз ідеальний час, щоб зайнятися самоосвітою, вивченням нових знань чи заглибленням у старі. Особливо добре буде почитати щось про здоров’я та профілактику захворювань.

Раки Гороскоп

Ви так часто дбаєте про інших і робите все для оточуючих, що, на жаль, забуваєте про себе. Час виправлятися! Присвятіть цього тижня більше часу собі. Якщо відчуваєте, що втомилися і немає сил, то спочатку відпочиньте і наповніться, подбайте про себе і потім уже згадуйте про інших.

Леви

На цьому тижні ви частіше можете відчувати смуток та тривожність. Постарайтеся якнайбільше перебувати в поточному моменті. Усі наші переживання родом із майбутнього — зі страхів, що щось не складеться чи піде не так. Не забувайте: концентруючись на поганому ми притягуємо до себе це, і навпаки.

Діви

Робота зараз може займати всі ваші думки, витісняючи інше. Балансуйте особисте життя та роботу, не дозволяйте останній вийти на лідируючу позицію. Знаходьте час для себе, коли ви займатиметеся виключно тим, що хочеться вам. У плануванні дуже допоможе список улюблених занять.

Терези

Щиро зробіть щось для іншої людини чи групи людей, не чекаючи нічого натомість: ні подяки, ні послуги у майбутньому. Але якщо у вас немає сил або ви знаходитесь зовсім не в ресурсі, то не потрібно змушувати себе. Будь-яке служіння оточуючим можна розпочинати лише зі стану надлишку енергії, а не навпаки.

728x445 1 de9b9209f9b3ee6a6b6c192f10db8726 2559x1565 0xac120004 12507857001678460378

Скорпіони

Фокус на здоров’я та профілактику — подбайте про своє тіло та фізичний стан. Зверніть увагу на своє харчування, а точніше на те, як ви почуваєтеся після їжі, як перетравлюється їжа, чи є почуття тяжкості, печія, здуття. Якщо є дискомфорт після їжі, то це привід задуматися про її корисність для вас і про стан вашої травної системи.

Стрільці

Вам хочеться любові і визнання, але перш за все намагайтеся давати це собі самі, тому що ви найцінніша людина для себе. І вже потім шукайте схвалення у тих, хто точно вам здатний це дати. Якщо кілька разів замість кохання ви отримували критику та роздратування, значить, не варто знову йти до цієї людини.

Козероги

Прислухайтеся до свого внутрішнього голосу, не варто спиратися лише на поради та думки оточуючих. Розпізнайте, що важливо для вас. Немає однозначних рішень та виборів, які підходять абсолютно всім. Є різні шляхи, які потрібні різним людям у різних обставинах та тимчасових відрізках.

Водолі

Кохання та романтичні стосунки можуть вийти на перший план. Але не втрачайте себе, не розчиняйтеся в іншій людині, забуваючи про своє життя. Знайдіть час для творчості у будь-якому його прояві: це може бути малювання, танці або навіть творчий підхід до прикрашання страв, які ви приготуєте.

728x485 1 375f4f3d634f1d75462aa611246be4d2 5000x3333 0xac120004 1417619931678460378

Риби

Реалізуйте свої амбіції, не сидіть тихо з думками, що вам і так достатньо. Всесвіт дає стільки, скільки ми дозволяємо собі хотіти, скільки ми дозволяємо собі мати. Подумайте про вторинні вигоди вашого нинішнього становища: чим влаштовує поточний стан справ і що можна зробити для його зміни.