Мандалорець 3 сезон: чи варто дивитися

На початку березня стартував 3 сезон серіалу Мандалорець. Перша серія триває 35 хвилин, але цього достатньо, щоби фанати світилися від щастя. Наступні серії тривають ще набагато довше, до прикладу 3 серія триває вже майже 55 хвилин. Дін Джарін, як і раніше, крутий, Грогу безперервно розчулює, а нова місія епічна.

Якщо переживали, що серіал поверне не туди, розслабтеся!

Сюжет серіалу Мандалорець по свому цікавий

Сценаристи «Мандалорця» явно знущаються з глядача. Згадайте хоча б другий сезон, де Діна Джаріна зробили персонажем другосортної RPG. Він 8 серій шукав джедая, а шлях складався з банальних філерів.

Леді Жаба розповість, де шукати інших мандалорців, тільки спершу виконайте її квест. Мандалорців знайшли – щоправда, про місцезнаходження джедаю вони розкажуть після завдання. А ось і джедай – допоможіть йому, а потім з’ясується, що він не підходить.

Мета лише виправдовувала захоплюючі мандри, де герой зустрічав нових персонажів, дружив з легендами на кшталт Боби Фетта і епічно розносив негідників.

Мандалорець

Третій сезон зберіг формулу – і це чудово.

На цей раз Джарін прагне потрапити на зруйновану планету Мандалор. Але не можна просто взяти та полетіти туди. Спочатку герой відвідає старих друзів та прийме сайд-квести. У першій серії герой отримає замовлення на деталі для дроїда з першого сезону. Запчастини, напевно, сховають на далекій планеті, а віддадуть їх лише в обмін на послугу. Особливо цікавою є 3 серія, де появляється відомий нам вчений з клонування, який працюював на Імперію, тепер він нібито розкаявся і став на бік Республіки, але тут не все так просто. З величезною армією ворожих короблів зіткенься і сам “Мандалорець”, тільки от звідки вони, невже Імперія відродила сили…

Чи варто дивитися?

У «Мандалорці» Джону Фавро вдалося повернути атмосферу найперших «Зоряних воєн», але у всій пишності сучасних візуальних можливостей, створити захоплюючий сюжет та переконливих персонажів. Тепер, через два відмінні сезони і загалом непогану «Книгу Боби Фетта», ми маємо всі підстави довіряти шоураннеру: далі будуть і неоднозначні лиходії, і складні колізії у відносинах героїв, і драма, і неочікувані події. Часом хочеться аплодувати. Тому краще почекати виходу хоча б ще кількох епізодів сезону і подивитися всі разом — враження, напевно, будуть зовсім іншими.

22 березня вже вийде 4 серія 3 сезону Мандалорця. Приємного перегляду.

Раніше ми писали: Продюсер серіалу «Тінь та кістка» розповів про плани на спін-оф «Шістка Воронів».