Ані Лорак відповіла на заклики скасувати її концерти у низці російських міст

Скандальна співачка з Чернівецької області Ані Лорак, яка живе в Росії, спростувала чутки про те, що кошти від запланованих найближчим часом концертів у нашій країні нібито будуть спрямовані на допомогу ЗСУ. На тлі інформації, що розповсюджується, виступи скасували під загрозою зриву. Росіяни почали масово виступати за їхнє скасування.

Про це повідомляє “Це моя Україна”.

У неділю, 26 березня, у своєму telegram-каналі виконавиця опублікувала розгорнуте пояснення в якій наголосила, що вона завжди прагнула підтримувати тих, хто цього потребує гуманітарних місій, але ніколи в житті не надавала допомоги військовим, і не збирається цього робити.

Ані Лорак зауважила, що вважає себе українською співачкою, і що вона завжди пишатиметься своєю спадщиною та своєю культурою. Проте, як розповіла співачка, 2014 року окремі політичні діячі хотіли використати її «у своїх цілях», із чим артистка не погодилася. Це частково і підштовхнуло її до переїзду в Росію, де вона продовжує рости як “артист”.

“Я музикант, а не політик і моя мета — ділитися своєю музикою з аудиторією по всьому світу”, –  написала співачка.

Зазначимо, що концерти Ані Лорак у квітні мають відбутися у російських містах: Воронежі, Ростові-на-Дону, Краснодарі та Москві. Мер Краснодара вже заявив, що виступ скасовано.

Ані Лорак не хочуть бачити в Україні

Користувачі соцмереж з України, після опублікованого допису співачки ще більше розлютилися на неї та побажали щоб вона більше ніколи не поверталася в Україну, адже Ані Лорак одна з небагатьох українських співачок, як гастролює Росією, в той час, як в Україні російська армія вбиває мирних українців.

Раніше ми писали: Ігор Кондратюк назвав Ані Лорак дівчиною-артисткою в якої мало мізків.