“Амністований” за вбивство вагнерівець, повернувся додому і знову вбив односельчанку (Відео)

У Кіровській області РФ, екс-засуджений за вбивство Іван Россомахін, який вийшов на волю, підписавши “контракт” з ПВК «Вагнер» щоб воювати в Україні, вбив односельчанку.

Як зазначає «Медіазона», Іван Россомахін у 2020 році отримав 14 років колонії суворого режиму за звинуваченням у вбивстві.

Як повідомляють російські ЗМІ Россомахіна підозрюють у новому вбивстві жінки у місті Вятські Поляни Кіровської області, яке він вчинив після повернення з війни в Україні. Тіло жінки зі слідами побоїв та колото-різаними ранами виявив 29 березня її син вдома.

За два дні до вбивства на місцевому телебаченні вийшов сюжет про Россомахіна, де йшлося про те, що він загрожує розправою мешканцям рідного села Новий Бурець (знаходиться по сусідству з Вятськими Полянами).

Місцеві ЗМІ повідомляють, що Россомахін неодноразово судимий, останній термін він отримав за вбивство, однак був “амністований” пішов найманцем у ПВК “Вагнер”, воювати в Україну. “Відслуживши” у складі ПВК, 21 березня він повернувся до Нового Буреця і, за словами односельців, почав ходити п’яним з сокирою та ножем, розбивати машини, кричати, що всіх уб’є.

Засновник угруповання «ПВК Вагнера» Євген пригожин прокоментував вбивство його екс-бійцем:

“З приводу Івана Россомахіна, дуже погано, що він скоїв злочин”, – заявив пригожин, зазначивши, що “на майбутнє” якщо якийсь служака ПВК “поводиться агресивно або зухвало <…> необхідно нам повідомляти”. Тоді, за словами засновника ПВК, “акуратно під білі ручки його заберемо і відправимо на фронт”.