Народні засоби очищення судин від бляшок холестерину

При надмірному вживанні продуктів, що містять тваринні жири, на внутрішніх стінках судин утворюються холестеринові бляшки. При цьому до клітин тканин організму надходить менше поживних речовин та кисню з крові. Після очищення судин від шкідливих відкладень кров вільно циркулюватиме в організмі, і він почне працювати в правильному режимі і ритмі.

Очищення судин за допомогою часнику та лимону

Часник – популярний народний засіб, що володіє антисклеротичними властивостями. Часник дозволяє добре очистити судини, розчиняє холестеринові бляшки та солі, знищує мікроби та віруси. У ньому міститься аденозин, що нормалізує кількість тромбоцитів і перешкоджає підвищенню згортання крові.

Часник слід використовувати не відразу після подрібнення, а через 15 хвилин. Саме стільки часу потрібно протіканню у ньому ферментних реакцій, стимулюючих активність корисних для здоров’я речовин. Навіть якщо часник просто вживати протягом 3-х місяців, кількість холестеринових бляшок зменшиться на 12-20%.

За допомогою часнику, меду та лимона можна значно очистити уражені атеросклерозом судини, а також підвищують еластичність їх стінок. Адже ці продукти містять багато цілющих речовин.

холостерину

Для очищення судин від холестеринових бляшок візьміть 4 лимони разом із шкіркою і 4 очищені головки часнику. Пропустіть їх через м’ясорубку, перекладіть в чисту 3-літрову банку і залийте теплою кип’яченою водою. Іноді помішуйте суміш. Настоюйте її протягом трьох діб за кімнатної температури. Після цього процідіть настойку і поставте в холодильник або в інше холодне місце. (Читайте також, Процес схуднення: як його запустити, не помічаючи).

Приймати готову часниково-лимонну настойку рекомендується по 100 г 3 десь у день. Усього потрібно випити 4 банки настою. Такий курс чищення судин займе приблизно 40 днів. Проводити його слід 1 раз на рік. Після закінчення курсу нормалізується тиск, зникнуть головний біль, знизиться рівень холестерину (у цьому ви зможете переконатися, здавши аналіз крові).

Як почистити судини за допомогою волоських горіхів

Існують інші народні засоби для очищення судин від холестеринових бляшок. Наприклад, за допомогою волоських горіхів. Особливо корисна для цієї мети їхня зелена верхня оболонка. Втім, для очищення судин можна використовувати горіхову серцевину.

Візьміть 1,5 кг очищених волоських горіхів та пропустіть їх через м’ясорубку. Після їхнього помолу перекладіть їх у баночку, а потім у якесь холодне місце, холодильник, погріб. Після чого два рази в день їжте по столовій ложці мелених горіхів – вранці та ввечері. Подріблені горіхи слід їсти за 30 хвилин до їжі, запиваючи їх 100 мілілітрами води.

Вживати готову медово-горіхову масу рекомендується 4 рази у день, по 1 ст.л. перед їжою. Такий засіб потрібно готувати щоранку наступного дня. Проводити курс потрібно протягом одного місяця.

Продовжуйте приймати цей засіб щодня, доки не з’їсте всі горіхи. Це займе приблизно 2 місяці. Вже після проходження даного курсу ви відчуєте, як зникнуть болі, які були викликані варикозним розширенням вен, нормалізується тиск, пройдуть мігрені. Цей курс очищення слід проводити 1-2 рази на рік.

Інший варіант очищення: візьміть 5 подрібнених ядер волоських горіхів та змішайте їх з 1 ст.л. натурального меду світлого кольору. До готової суміші додайте 1 подрібнений свіжий ананас, потім перемішайте всю масу. Покладіть їмасу у темну скляну ємність, також вам потрібно щільно закрити кришкою і відправити на дому у холодильник, або інше прохолодне місце.

Холестерину

Тибетський спосіб очищення судин

Вам потрібно змішати та подрібнити березові бруньки, ромашку лікарську, безсмертника, звіробій. Пісдя чого подріблену суміш накрийте кришкою.

Увечері 1 ст. суміші залийте 0,5 л окропу, настоюйте 20 хвилин, процідіть через тканину і вичавіть. Відлийте рідину в склянку, розчиніть у ній 1 ч.л. меду та випийте перед сном. Вранці вам залишається підігріти на пару рідину, що залишилася, і розчинити в ній 2 чайні ложки меду. Випийте за 15-20 хвилин до початку сніданку. Повторюйте цю процедуру щодня, доки приготовлена суміш не закінчиться. Курс очищення можна повторити не раніше як 1 раз за 5 років.

Такий засіб робить кровоносні судини більш еластичними, очищає їх від вапнякових та жирових відкладень, покращує обмін речовин та позбавляє запаморочень. Воно використовується не тільки для очищення крові, але і при старінні, зниженні захисних сил організму, захворюваннях серцево-судинної системи, для покращення обміну речовин та профілактики гіпертонії та атеросклерозу.

Пам’ятайте, що кожен мето позбавлення бляшок по своєму хороший. Однак, конкретно у вашому випадку можуть бути протипокази до нього. Не займайтесь самолікуванням, перед очищенням організму спочатку проконсультуйтесь з вашим лікарем.