Як поверх квартири впливає на ваше життя і на якому селитися точно не варто – вас здивує відповідь

Навіть такі нюанси часом можуть мати значення, якщо йдеться про долю людини та членів її сім’ї.

Забудова міст висотками почалася з середини минулого століття, і експерти почали одразу аналізувати та задаватися питаннями, як поверховість може впливати на психічне та соматичне здоров’я людини.

До вибору поверху, на якому ви хочете жити, бажано підходити свідомо. Різні поверхи несуть різну енергетику, і від цього залежатиме гармонія вашого життя.

Іноді вибір за нас робить наша карма, наводячи людину на певний поверх для вирішення її кармічних проблем.

Як вибір поверху може вплинути на ваше життя?

  • Езотерики говорять про те, що якщо ви живете на другому поверсі, потрібно бути готовими навчитися приймати рішення, а не уникати особистих проблем. Доведеться подивитись долі та страху в очі, і зрозуміти на що ви здатні і який ваш правдивий шлях.
  • Людям, які мешкають на четвертому поверсі, важливо розвивати свої комунікативні навички. Навчитися розуміти та чути іншу людину, знаходити спільну мову та не конфліктувати.
  • А тим, хто живе на сьомому поверсі, важливо пройти шлях самопізнання та духовного розвитку. Настав час розібратися у причинах своїх невдач та виправляти їх шляхом власного самовдосконалення.
  • Десятий поверх принесе енергію лідерства. Людині важливо бути активною і вести за собою людей, але не зловживати владою.

Поверх

Вплив поверховості на фізичне здоров’я

Терапевти вважають, що небезпека життя на нижніх поверхах пов’язана з підвальними приміщеннями через поширення грибка та плісняви, вихлопних газів з автостради, пилу та випаровування від асфальту в спеку. (Читайте також, Чому насправді потрібно класти мокру газету в холодильник — ви здивуєтеся).

А верхні поверхи небезпечні через вихлопи підприємств, які обкурюють все місто, та електромагнітні випромінювання. Чим вище, тим сильніший сукупний фон електроприладів. Вважається, що саме тому жителі верхніх поверхів «панельок» частіше страждають від головного болю та поганого настрою.

Психологи та екологи також переконані — щоб діти росли здоровими та щасливими, важливо мати квартиру, розташовану не вище п’ятого поверху. Повинен бути хороший вид з вікна, щоб не викликати в майбутньому у дитини агресію до природи та світу в цілому.