«Повернутись, щоб зрозуміти»: Ретроградний Меркурій з 18 квітня по 15 травня — поради астролога

Астролог і таролог Юлія Ліфанова розповідає, чому цього разу Ретроградний Меркурій даруватиме всім нам численні інсайти, а також чому для реалізації ваших планів доведеться підняти старі контакти, роздати борги та подивитися на свою самооцінку.

Ніщо так не захоплює, як дивовижний візерунок планет, який вони формують на небосхилі, породжуючи певні психічні та подійні ситуації.

Ретроградний Меркурій здається більшості людей непростим періодом, коли все йде наперекосяк, але якщо ви цікавитеся реальним станом справ, то маєте знати — Меркурій завжди вказує нам на недоліки, які необхідно виключити для кращого розвитку ваших справ!

Щороку ретроградний Меркурій ретельно обирає стихію, в якій розвертатиметься назад. Цього року він вибрав для себе земні знаки Козерога, Тельця та Діви, що говорить нам про підказку Всесвіту — треба стежити за здоров’ям, харчуванням, кар’єрою, роботою, фінансами та самооцінкою.

У квітні-травні Меркурій розвертається назад у знаку Телець, який якраз відповідає за ресурси людини — його фінанси, самооцінку, харчування та тілесність. (Чи тайте також, 6 знаків зодіаку, у яких відбудуться кар’єрні зміни у квітні 2023).

Який психологічний та подійний зміст Ретроградного Меркурія?

Технічно Меркурій вже розпочав свій ретроградний танець — 7 квітня він заходить у 5 градусів Тельця, який жваво проскочить, а потім кудись повернеться 14-18 травня. Тобто подія, яка станеться з вами 7-8 квітня, матиме довгий психічний або ситуативний розвиток. Наприклад, 7-8 квітня ви приймаєте рішення сісти на дієту або почати заробляти в новій сфері, але щось трапиться. І лише до 14-18 травня простір дозріє, щоб увімкнути цю програму.

меркурій

Як астролог Ліфанова, називає це положення «маринуванням» ситуації, коли вона має дати сік, щоб потім процес вийшов якіснішим. Тому не хвилюйтеся, якщо щось йтиме повільніше — насправді все ЗАВЖДИ відбувається тоді, коли має статися. Просто спостерігайте та дійте за обставинами. З Ретроградним Меркурієм треба вміти розслаблятися та довіряти цьому світу.

У яких градусах стоятиме Ретроградний Меркурій?

На цей раз Ретроградний Меркурій йтиме назад від 15 градусів Тельця до 5 градусів Тельця, тобто 7 квітня він торкнеться 5 градусів і побіжить вперед до 15 градусів. Раптом відбудеться подія 18 квітня – він дійде до 15 градусів і зупиниться в ньому аж до 25 квітня!

Можна сміливо сказати, що тиждень з 17 квітня по 25 квітня буде найважчим — може статися подія, яка поставить на паузу все, що ви планували!

Цікаво, що 15 градусів Тельця знаходиться поряд зі стоянкою Урану — він зараз рухається якраз до 18 градусів Тельця і ймовірно, як планета геніальних інсайтів та раптових подій, створить щось абсолютно нестандартне в житті всього людства до 5 червня.

Меркурій

Що робити під час зупинки Меркурія?

Для кожної людини тиждень з 17 квітня по 25 квітня буде часом походу в себе: у своє тіло (за медичними показаннями), у свою жіночність (дівчата шукатимуть сенс свого буття, енергії та краси), у фінанси (будуть актуальні повернення минулих проектів) , харчування та самооцінку (чому я перебуваю там, де я є і що для мене реально важливо).

Після цього Меркурій почне рухатися назад до 5 градусів Тельця, а торкнувшись його 17 квітня раптово прокинеться … І побіжить вперед і 1 червня потрапить до 15 градусів Тельця (де був тиждень у квітні, пов’язуючи подієво і психічно ці дати)! Тобто процес формування чогось у вашому житті не буде прямим, підготуйтеся до того, що до вас повільно опускатиметься якась енергія, яку контролюватиме Уран.

меркурій

Коли кожен із нас отримає свій подарунок?

До речі, Уран у поєднанні з Меркурієм буде лише 5 червня – тому найтерплячіші отримають розкішний подарунок від Всесвіту. Ви дізнаєтеся те, що не знали ніколи і те, що допоможе вам прожити якісніше, красивіше і гармонійніше життя.

Для когось це буде знайомство з чоловіком, для іншого — отримання паспорта чи документа, а з кимось може статися подія, яка стане шоком і взагалі змінить ваш погляд на світ назавжди.

І це прекрасно! Адже Уран і Меркурій — дві планети логіки, вони ніби позбавляють чарів і прояснюють ситуацію, хоча іноді це буває боляче.

Які питання варто собі ставити у Ретро Меркурій?

  1. Наскільки те, що я хочу, дарує мені любов до себе та гармонію зі світом?
  2. Чому я притягую цю подію, що вона мені дає зараз?
  3. Навіщо мені зараз ситуація з цією людиною? Що я зробила у минулому, щоб мати те, що маю?