Коли народжуються ідеальні чоловіки: поєднання року та знаку зодіаку

Говорять, що ідеальні шлюби укладаються на небесах. Астрологи із цим частково згодні.

Дата народження вашої другою половинки може розповісти про нього набагато більше, ніж ви могли собі уявити. Адже там є найважливіше: дата народження. Знаючи ці цифри можна зрозуміти психологічний портрет сумісності і близькості до ідеалу вашого обранця. Говорячи про ідеал чоловіка роуміється – наймільш оптимальний чоловік, який підходить саме вам. Розуміється, що ідеали у всіх різні, і ідеальних людей не буває – це умовність.

Кожна жінка мріє зустріти ідеального чоловіка, який укриє від усіх негараздів, дбатиме і перевертатиме гори заради своєї коханої. Безперечно, у всіх різні поняття про справжнього героя. Хтось любить жорстких і дієвих, які доводитимуть свою любов вчинками. Комусь не потрібне шумне щастя, їм потрібне тихе жіноче щастя і затишок у домі. Хтось, у свою чергу, мріє про щедрого красеня, який потуратиме будь-яким забаганкам. Астролог розповіла, чоловіки якихось знаків зодіаку чудово підійдуть для створення відносин.

Читайте також, «А я знайшов іншу»: відомі чоловіки, які пішли від ровесниць до молодих пасій.

чоловіки

Вогненні знаки

Чоловіки, у яких Сонце в вогненних знаках, гарні, мужні, брутальні, активні. Вони — прекрасні батьки та сім’янини, палкі та пристрасні з жінками. Тут говориться про Лева, Овна, Стрільця. За своєю суттю вони незалежні та енергійні. Люблять бути лідерами, досягати мети і привертають до себе. Чим, власне, і приваблюють оточуючих.

Зоряні чоловіки-Стрільці: Бред Пітт, Джейк Джілленхолл, Рідлі Скотт, Тіль Швайгер, Венсан Кассель, Володимир Машков.

чоловіки

Леви

Леви бувають зарозумілими, але в той же час добрими та щедрими. Завжди пишаються своєю жінкою. Доглядають, дарують подарунки та проявляють батьківську турботу. Що важливо — вірні.

Читайте також, Куди вони зникають? Чому чоловіки пропадають, залишаючи вас знову на самоті, і як перестати грати в «наздоганялки».

Зоряні чоловіки-Леви: Джейсон Стейтем, Кріс Хемсворт, Бен Аффлек, Роберт де Ніро, Джейсон Момоа, Антоніо Бандерас.

чоловіки

Овни

Овни можуть виявляти імпульсивність, попри шляхетність. Вони завжди налаштовані оптимістично, вміють жити сьогоденням, як ніхто інший.

Зоряні чоловіки-Овни: Роберт Дауні – молодший, Квентін Тарантіно, Хіт Леджер, Рассел Кроу, Гарі Олдман, Алек Болдуін.

images 1

Тельці

До речі, Тельці, хоч і є представниками стихії Землі, вони теж надійне у подружньому житті. Спокійні, розважливі, орієнтовані на матеріальний достаток. Жінка завжди може покластися на чоловіка такого знака зодіаку.

Зіркові чоловіки-Тільці: Роберт Паттінсон, Данило Козловський, Ченнінг Татум, Джеймс Макевій, Генрі Кавіл, Дуейн Джонсон.

Ідеальні чоловіки цих знаків зодіаку народилися наступні роки:

1971 – рік Золотого (Металевого) Кабану

1976 – рік Вогняного Дракона

1978 – рік Земляного Коня

1983 – рік Водяного Кабану

1988 – рік Земляного Дракона

1990 – рік Золотого (Металевого) Коня

1995 – рік Дерев’яного Кабана

2000 – рік Золотого (Металевого) Дракона