Знаки зодіаку, схиблені на прибиранні

Деяким із нас на роді написано бути фанатичними чистюлями.

«Таким вже народився», — розводять руками люди, говорячи про не схожого на них родича. У чомусь вони мають рацію: вчені кажуть, що добра половина наших вчинків пов’язана саме з набором уроджених якостей. Друга – це вже набуті властивості особистості: виховання, вплив середовища, саморозвиток. Астрологи ж кажуть, що не лише гени та виховання впливають на нашу поведінку, а й зірки. Запевняють, що навіть схильність до порядку визначається саме знаком зодіаку, під яким народилася людина. Зрозуміло, все це коригується, але втекти дуже важко. Втім, бути чистюлею не так уже й погано.

Діва

Вони просто одержимі чистотою, аж до специфічної фобії — побоювання мікробів. Однак дана боязнь проявляється наоорот – це самі мікроби бояться знак Зодіаку Діву. Представники цього знаку зодіаку неймовірно охайні і в тому, що стосується особистої гігієни, і прибирання. Вичищені зубною щіткою стики між кахельними плитками, ретельно розсортовані за кольором білизна та одяг – це про них. У їхній квартирі ви не знайдете пилу, а з ідеально видраєної підлоги можна їсти. Діви взагалі бачать світ не кольоровим, не чорно-білим, а чистим чи брудним. І віддають перевагу першому варіанту.

Зодіаку

Овен

Безлад у домі завдає Овнам головного болю в буквальному значенні слова. Вони вважають неохайність не просто гріхом — а видом психічного розладу. Прибирання може стати для Овнів чудовим способом випустити пару і позбавитися зайвої дратівливості. А вже чого, а дратівливості у них вистачає, адже Овни такі емоційні. З іншого боку, Овен віддасть перевагу заплатити професійному клінеру за прибирання, ніж витрачати свій дорогоцінний час та енергію на наведення чистоти.

Читайте також, Термінові поради знакам Зодіаку на тиждень з 3 по 9 квітня – зробіть це, і ваше життя зміниться.

Рак

Відбілювач, порошок, що чистить, спрей для видалення плям — якось так звати найкращих друзів Рака. У зв’язку з тим, що представники знаку Зодіаку рак – схиблені на чистрто, тому вони фактично не брудняться. Вони носять дезодорант у сумочці, а якщо не приймали душ більше 16 годин, починають нервувати. Єдина проблема Раків – сентиментальність. Їм боляче розлучатися з дорогими серцю штучками, тому в їхньому будинку іноді накопичується дуже багато барахла. Однак Раки завзяті, тому беруть себе в руки і наводять лад знову і знову.

Знаки Зодіаку

Скорпіон

Здавалося б, пристрасним натурам справи немає до ладу. Але це тільки здавалося. Скорпіонам важливо все тримати під контролем, у тому числі чистоту будинку. Вони дуже акуратні, навіть у екстреній ситуації, коли гості на порозі, Скорпіони здатні створити хоча б видимість ідеального порядку за лічені секунди. А щодо особистої гігієни, то Скорпіони просто маньяки. До речі, якщо ви живете по сусідству зі Скорпіоном, бійтеся його роздратувати. Він знає, куди підкинути панцир від креветки, щоб ви ніколи в житті його не знайшли, а він тим часом буквально отруюватиме ваше життя.

Телець

Тільці – люди практичні, але іноді дозволяють собі зайвого. У тому сенсі, що тягнуть у будинок всякі дрібниці, які старанно захаращують простір. Тому в будинку Тельця кожна річ має своє місце, причому строго по феншуй. Вони можуть кинути читати найцікавішу книгу на півслові, бо інша книга стоїть на полиці нерівно. Правда, протерти пил або помити посуд Тельці іноді все ж таки забувають.

імя

Козеріг

Навіть якщо у Козерога немає сил на ґрунтовне прибирання, він хоча б зовнішній блиск наведе. Будь-якою ціною. Щомісяця, становлячи бюджет (так, Козероги реально це роблять), представники цього знака не забувають вносити миючі засоби до списків витрат. А роблячи прибирання, не обмежуються просто пилососом. Вони наводять чистоту методично по порядку крок за кроком.

Справа в тому, що усі 12 знаків зодіаку можна розбити на чотири групи за стихіями: Вогонь, Земля, Повітря та Вода. Як правило, загальні риси мають різні знаки однієї стихії. Наприклад, Овен і Лев можуть будуть однаково активні, Діва та Козеріг – практичні, Терези та Водолій – розумні та креативні. Справа в тому, що стихія в астрології – зовсім не умовність, а конкретний показник, що включає певні загальні риси знаків. Загальні риси представників знаків різних стихій частіше зумовлені дрібнішими індивідуальними показниками, наприклад, можуть мати спільні планети в знаках. Якщо, наприклад, Овен і Телець будуть обидва мати у своїй натальній карті Марс у Козерозі, то обидва зможуть похвалитися честолюбством, цілеспрямованістю та дисциплінованістю.