Гороскоп на тиждень: термінові поради знакам Зодіаку на тиждень з 10 по 16 квітня

Розповідаємо, що чекає усіх знаків зодіаку цього тижня – зробіть це, і ваше життя зміниться.

Даний Гороскоп склала астролог Джьотіш Ганна Русалкіна.

Овни

Цього тижня пограйте у захоплюючу гру під назвою життя. Саме з таким настроєм ставтеся до того, що відбувається, сприймайте складнощі як новий рівень для подолання. Не бійтеся робити дурощі, будьте легкі на підйом і адекватно позитивні у прийнятті того, що сталося.

Тельці

Ви красиві, привабливі та талановиті, ви уособлення планети Венера, яка є вашим покровителем. І це не всім може подобатися як результат: заздрість, осуд, розмови за спиною. (Читайте також, 4 знаки Зодіаку, які готові на все заради кохання). Знайдіть час для очищаючих тілесних і ментальних практик цього тижня, щоб позбавитися негативного впливу інших.

Гороскоп

Близнюки

Почитайте про Лакшмі – богиню достатку та багатства, послухайте мантри, щоб залучити це до свого життя. Але найголовніше, регулярно висловлюйте подяку Всесвіту за те, що вже є у вас зараз. А якщо здається, що все погано, то зверніть увагу на природу, що прокидається — побачте весну за вікном і впустіть її у своє життя.

Раки

Згадайте свою першу вчительку або іншого вчителя, якого ви любили, про якого у вас залишилися хороші спогади. Зв’яжіться з ним, якщо збереглися контакти, подумки подякуйте. Це дасть вам внутрішню опору і формуватиме нову карму на зустрічі з мудрими людьми у майбутньому.

Знаки Зодіаку Гороскоп

Леви

Поміркуйте про те, яка вона — ідеальна мама? Чи була ваша мати ідеальною? Чи мама ідеальна у ваших дітей? Чи може загалом жива людина бути ідеальною? Постарайтеся подумки пробачити всі недосконалості своєї мами, дозвольте собі бути неідеальними батьками.

Діви

Зараз може здаватися, що всі ваші сили та ресурси зосереджені на дітях. Але дайте собі можливість видихнути, зайнятися собою та своїм життям. Якщо у вас немає дітей, то запропонуйте допомогу друзям з дітьми: візьміть їх на прогулянку, проведіть разом із ними час — це не лише полегшить життя друзям, а й дасть вам енергію.

Гороскоп

Терези

Весна – час для оновлень та зростання. Подумайти над тим, що б ви хотіли змінити у власному житті? Не робіть зараз все тільки для інших, забуваючи про себе (хоча саме цього зараз вам підсвідомо хочеться). Мрійте, будуйте плани – маленькі та амбітні. Не бійтеся поскупитися, зараз вам можна і навіть потрібно приділити більше уваги собі.

Скорпіони

Через місяць Марс, ваша головна планета, перебуватиме в знесиленому стані, і це позначиться на вашому самопочутті та кількості енергії. Тому вже зараз починайте трохи більше уваги приділяти своєму здоров’ю. Вкладайтесь у себе, влаштовуючи якісний відпочинок.

Гороскоп

Стрільці

Зараз може бути більше непорозумінь, сварок та різкостей у спілкуванні з вашими другими половинками, бізнес-партнерами та друзями. Намагайтеся обминати гострі кути та відкриті конфронтації, не дійте миттєво. Краще тверезо оцініть, наскільки вам важливі ці люди та стосунки з ними.

Козероги

Вам хочеться кохання, стосунків, і якщо зараз цього немає, то незабаром все зміниться. Весна та зірки цьому сприяють — головне, не втрачайте надію і самих себе заради інших. У поточних відносинах більше проявляйте свої почуття, згадуйте, як усе було на початку.

728x486 1 7cbf9b31870e11e0bd38f18b742326b3 3976x2652 0xac120004 13980424061680877361

Водолії – Гороскоп на тиждень

Дійте, і у вас все вийде! Той, хто нічого не пробує, завжди приречений лише на один результат – стагнацію без жодного шансу на успіх. Згадайте ситуації, коли у вас все виходило і, пам’ятаючи про них, щодня йдіть вперед, роблячи хоча б маленький крок до своєї мети.

Риби

Дозвольте собі насолоджуватися життям і всією красою, що міститься в ньому. Купуйте собі щось нове, приємне, оновіть гардероб або хоча б просто сходіть в магазин і приміряйте те, що вам подобається, сфотографуйтесь у цьому. Впустіть у своє життя квітучу енергетику, а з нею і кохання, розкіш, красу.