Дружина українського військового, якого викрали окупанти, вийшла заміж за кадирівця: появилися подробиці

Жителька Херсонщини, Ольга Кожем’якина, колишня дружина Олега Кожем’якина — колишнього українського військового та експерта з питань місцевого самоврядування, опублікувала фотографію у своїх соцмережах в обнімку з кадирівцем. Виявляється вона вийшла за нього заміж.

Жінка живе в окупованій Каховці, вона дуже швидко забула свого чоловіка, який потрапив в полон і насолоджується життям в центрі Каховки разом з кадирівцем, передає “Це моя Україна“.

На фото, яке опублікувала Ольга зображений російський окупант з Чечні, за якого вона вийшла заміж. Раніше, її чоловік, Олег Кожем’якин був викрадений російськими окупантами. Це відбулося ще рік тому.

Зайняли чужу квартиру в центрі Каховки

За даними мешканців Каховки, Ольга Кожем’якина та її новий партнер, який є кадирівцем, зайняли одну з квартир у центрі міста та насолоджуються життям. Хоча Ольга знає, що у її нового партнера є дружина в російській Чечні, вона цілком задовольняється своїм становищем, бути однією з його пасій.

За повідомленням місцевих мешканців, Ольга з гордістю повідомляє всім, що перейшла на іслам.

Крім того, вони стверджують, що Ольга каже про свого нового партнера, як про чеченського росіянина, який прибув до України “з миром”.

Скріншоти від місцевих мешканців:

дружина

Читайте також: «Ми знайдемо цих нелюдів»: у СБУ відреагували на відео зі стратою українського воїна окупантами.