3 причини спробувати онлайн навчання з репетитором

Всі ми знаємо про переваги репетиторства: більше уваги з боку репетитора, більше пояснень та можливість вивчати все, що ви хочете, чи то новини, які вам цікаві, чи телешоу.

Але чи знаєте ви, що більшість речей, які ви робите наживо, можна робити і по Інтернету дешевше та швидше? А також у вас може бути більший вибір репетиторів. Сьогодні ми розповімо про три причини, через які вам варто спробувати онлайн-репетиторство.

Незважаючи, чи ви з маленького села, чи з великого міста, використовуючи сайт репетиторів, ви ефективно зможете підтягнути ваші знання фактично з любого місця земної кулі.

1. Вчіться ефективно та економте час та гроші

Найбільша вигода – це економія. Загалом онлайн уроки дешевші, ніж звичайні уроки, і тому вони стають все більш популярними серед учнів. Також це може бути пов’язано з тим, що кілька досліджень показали, що онлайн навчання може бути настільки ж ефективним, як навчання в живу.

Крім того, офлайн навчання зазвичай вимагає, щоб ви десь зустрічалися зі своїм репетитором. Якщо ваш репетитор не приїжджає до вас додому, ви обидва повинні витрачати час на те, щоб дістатися місця репетиторства, що може бути доволі “напряжним”, особливо, якщо потрібно їхаи у їнший кінець міста і дорогим. Оскільки як відомо, сьогодні – час це найдорожчий ресурс.

З онлайн-навчанням ви можете заощадити цей час і гроші та використовувати їх для інших цілей, до прикладу таких як відпочинок чи хобі!

репетиторство
Фото з відкритих джерел

2. Знайдіть репетитора де завгодно і для будь-яких цілей

Під час навчання наживо завжди складно знайти репетитора поруч. Якщо ви живете у маленькому містечку, можливо, поблизу навіть немає потрібних вам репетиторів. А якщо ви мешкаєте у великому місті, то вам все одно може бути важко знайти репетитора поблизу. І навіть якщо ви це зробите, то він може бути не найкращим.

З онлайн-навчанням це не проблема. Якщо у вас є стабільне підключення до Інтернету, ви можете навчатись з репетиторами по всьому світу, не виходячи з дому.

Більше того, ви маєте більший вибір репетиторів. Ви можете знайти репетиторів, які підходять вашому стилю навчання, і навіть тих, хто спеціалізується на певних аспектах мови, що вивчається, наприклад, чи хочете ви зосередитися на розмові, діловій англійській або підготовці до іспитів. Або ж вибрати предмет, який ви маєте бажання підтягнути.

Це є ключовою перевагою дистанційного навчання. На відміну від шкільних вчителів, які повинні добре розумітися на речах не пов’язаних з мовою (наприклад, поведінка учнів), онлайн репетитор з англійської мови може зосередитися на аспектах мови, які їм найбільше цікаві. В результаті вони стають більш спеціалізованими.

І ще, ви також можете знайти репетиторів, які поділяють ваші хобі та інтереси або мають досвід роботи у вашій області, просто задавши ці параметри під час пошуку.

онлайн репетиторство
Фото з відкритих джерел

3. Онлайн інструменти

Ще одна чудова річ в онлайн-навчанні – це те, що ви можете використовувати різні онлайн ресурси.

Для очних занять можна використовувати звичайні підручники з компакт-дисками. Але з онлайн-навчанням у вас більше шансів навчатися з використанням найновішого англомовного контенту – не лише традиційних навчальних матеріалів, але й таких речей, як подкасти, відео на Youtube та новини в Інтернеті.

Крім того, займаючись онлайн, ваш репетитор може робити для вас докладні нотатки. Коли репетитор пояснює нове слово, він може швидко надіслати його написання в чаті. А якщо ви не розумієте значення цього слова, він також може знайти та надіслати вам зображення того, про що йдеться.

Так, наприкінці уроку, у вас буде список нових слів, які потрібно переглянути, з посиланнями на зображення, поясненнями з граматики та решти, що може надіслати вам вчитель. Онлайн-репетитори мають велику бібліотеку онлайн-ресурсів.

У багатьох онлайн-платформ є такі функції, як спільне використання екрану, тому у вас буде відчуття, ніби ви знаходитесь в одному приміщенні з вашим репетитором.