На Закарпатті поліцейські вилучили 3 дітей у жінки, яка залишила їх на сусідку і не забирала

Поліцейські-ювенали на Закарпатті через недогляд вилучили від матері трьох малолітніх доньок, найменшій з яких 5 місяців.

Недодавно, 13 квітня, поліцейські ювенальної превенції Мукачівського РВ поліції отримали сповіщення від місцевої жительки про те, що мешканка Мукачева близько тижня тому залишила своїх трьох доньок сусідці та досі не з’явилася їх забрати.

Нагадуємо, у Житомирі бабуся покинула 3-річну онуку біля ТРЦ, бо “не має грошей утримувати дитину”.

Правоохоронці спільно з представниками служби у справах дітей приїхали за вказаною адресою. З’ясувалось, дітей 4 та 5 років, а також найменшу з них 5-місячну дитину, мати залишила на 50-річну родичку, яка має проблеми зі здоров’ям, – повідомляють у поліції Закарпатської області.

Комісія у складі поліцейських та соцпрацівників доставила діток до медичного закладу, де вони пройдуть ретельне обстеження. Подальшу долю діток вирішуватимуть працівники місцевих соціальних служб.
Матір дітей вже розшукали та сконтактували з нею. Відомо, що жінка неодноразово потрапляла в поле зору правоохоронців та соціальних служб. Ювенали спілкувалися з нею про необхідність виправлятися та створювати сприятливі умови для виховання власних дітей, проте вона ігнорувала виконання своїх обов’язків. За неналежне виховання дітей мукачівку буде притягнуто до відповідальності.
Сім’я і надалі перебуває під контролем поліцейських ювеналів та працівників соціальних служб, а дітки – під опікою держави.