Гороскоп на 18 квітня 2023 року: що обіцяють астрологи

Гороскоп на 18 квітня 2023 року говорить, що сьогодні несприятливо починати щось важливе. І взагалі краще бути обережнішим, щоб не стати жертвою обману.

Якщо ви чутливі до місячних фаз, вам буде важко налаштуватися на початок робочого тижня. Місяць у Рибах створює мрійливий настрій, відволікає від серйозних справ. Цього понеділка несприятливо починати щось важливе. Забігаючи наперед – у середу та четвер – теж.

Пожвавляться різного роду шахраї. З особливою обережністю слід ставитись до дзвінків із незнайомих номерів. Рекламні пропозиції можуть містити серйозну каверзу. У цей понеділок багато хто плестиме інтриги і ловитиме рибку в каламутній воді… Наближається сонячне затемнення, будьте обережні.

Овен

Овена хтось постійно відволікатиме. І навряд чи хоч одну справу вдасться закінчити вчасно.

Телець

Цілком імовірно, що ваші здогади та підозри небезпідставні. Вас можуть зрадити близькі люди.

Близнюки

Гороскоп на 18 квітня 2023 року говорить, що вам буде складно отримати інформацію або вона буде не надто чіткою. Доведеться багато в чому діяти навмання.

Рак

Раки, ви можете випадково включитися в чужий конфлікт, а вам зараз це зовсім ні до чого.

Лев

Гороскоп на 18 квітня 2023 року говорить, що надмірна довірливість призведе до розчарувань. Не вірте красивим словам, вам можуть наобіцяти купу всього просто з метою домогтися від вас чогось.

Діва

У взаєминах з діловими партнерами потрібно піти на поступки в одній зі справ, щоб виграти в чомусь іншому.

Терези

Терези, події цього тижня можуть у чомусь похитнути ваш світогляд. Цей день, повний хвилювань, буде корисно закінчити водними процедурами.

Стрілець

Гороскоп на 18 квітня 2023 року говорить Вам, що зараз важко реалізувати нові плани. Зосередьтеся на тому, щоб утримати те, що є. Ваш час ще прийде.

Вам буде цікаво: Астролог розповів, де познайомитися з чоловіком вашої мрії згідно з вашим Знаком зодіаку.

Козеріг

Козеріг, хтось може запізнитись на зустріч, може зірватися домовленість. Не засмучуйтесь, цей тиждень не найкращий для ведення справ.

Водолій

Водолій, ваш внутрішній голос суперечитиме тому, що ви бачите та чуєте. Продовжуйте спостерігати та прислухайтеся до інтуїції.

Риби

Риби, спробуйте пошукати музику у стилі, яким ви раніше не цікавилися. Ви зможете знайти щось, що надихає. Це допоможе Вам відновити душевну рівновагу.

Свої іменини 18 квітня 2023 року святкують: Агафія, Марко, Юрій, Семен, Георгій, Феодора.

Підписуйтесь на новини «Це моя Україна»  тепер і в Telegram.