Гороскоп на тиждень із 17 по 24 квітня для всіх знаків зодіаку

Астролог та таролог Юлія Ліфанова розповідає про тиждень зупинки Меркурія, а також про перше затемнення у знаку Овен 20 квітня, яке повністю переверне весь наш світ.

Приготуйтеся – наступний тиждень буде непростим у зв’язку із зупинкою Меркурія. Планета готується увійти до Ретроградної фази, але перед тим, як «піти» назад, Меркурій зупиняється в 15 градусах Тельця до 24 квітня.

Читайте також, Гороскоп на 18 квітня 2023 року: що обіцяють астрологи

За цей час відбудеться затемнення у знаку Овен 20 квітня, яке може принести зародження нового циклу в житті кожної людини. Це означає, що, з одного боку, захочеться діяти, а з іншого боку можуть пригальмуватися будь-які справи, які були заплановані з 17 по 24 квітня. Крім того на нас чекає плутанина у фінансових розрахунках, документах та оформленні грошових контрактів.

Крім того, на нас чекають численні з’єднання Місяця з важливими крапками:

  1. Вівторок Місяць + Нептун у Рибах
  2. Четвер Затемнення в Овні
  3. П’ятниця Місяць + Меркурій у Тельці
  4. Неділя Місяць + Венера у Близнюках

Це говорить про те, що емоційний фон тижня буде підвищеним, адже Місяць відповідає за те, як ми висловлюємо свої почуття. А при поєднанні з планетами Місяць забарвлюється значеннями цих планет у знаках.

Гороскоп

Всі ми відчуємо послідовне просування якоїсь емоційної ситуації, яка йде з нашої підсвідомості: тиждень починається з Місяця в Рибах, що говорить про інтенсивні внутрішні самопізнання.

До четверга ця думка набуде певної дії, рішення чи потреби якось проявити себе поза.

У п’ятницю на нас чекає заземлення та потреба розглянути цю ідею чи ситуацію з практичного боку. Наприклад, якщо ви зважилися на щось у понеділок, то в п’ятницю розрахуєте це з погляду фінансів.

Вже в неділю, коли Місяць з’єднається з Венерою у Близнюках, буде значний поступ ситуації — завдяки діалогу, допомозі жінок чи вашій особистій чарівності.

Отже, прогноз для всіх знаків зодіаку на тиждень із 17 по 24 квітня:

Овен

Меркурій зупиняється у вашому секторі фінансів та самооцінки. Ви починаєте опрацьовувати якесь важливе питання, пов’язане з вашими доходами і вирішуєте переглянути ставлення до себе, до того як ви взагалі цінуєте себе. У цей час у вас може відбуватися переоцінка моральних цінностей, зміна пріоритетів і цілей у житті.

Місяць у поєднанні з Нептуном у вівторок принесе вам емоційний відхід у питання турботи про близьких, у бажанні абстрагуватися кудись (поїхати на дачу).

Затемнення в Овні в четвер принесе вам початок чогось нового: імідж, кар’єра, звання або якесь рішення щодо ваших стосунків. Наприклад, весілля, розлучення, нове прізвище.

У неділю Місяць з’єднається з Венерою у Близнюках у вашому секторі поїздок, комунікацій та документів – ви можете оформити якісь папери.

Гороскоп на тиждень

Телець

Меркурій зупиняється у вашому знаку, що призведе до переоцінки вашої зовнішності, вашої поведінки та манери спілкуватися. Також доведеться переоформлювати документи (паспорт, сертифікат, здати аналізи).

Місяць у поєднанні з Нептуном у вівторок принесе вам потребу побути у співтоваристві психологів чи творчих людей.

Затемнення в Овні в четвер принесе вам якийсь прорив на духовному рівні: ви можете яскраво побачити те, чого вам час позбутися.

У неділю Місяць з’єднається з Венерою у Близнюках у вашому секторі фінансів: у вас вийде оформити якийсь фінансовий документ або ви отримаєте дорогий подарунок.

Близнюки

Меркурій зупиняється в секторі вашої підсвідомості – ви починаєте активно приділяти увагу своїй підсвідомості, розбиратися з питаннями минулого і деякими таємницями. Ймовірно інтенсивне занурення у психотерапію та езотерику, а також поїздка на море, туди, де ви вже бували.

Місяць у поєднанні з Нептуном у вівторок принесе вам важливу комунікацію з кимось із керівників.

Затемнення в Овні в четвер принесе вам нову команду, нову мрію чи амбіцію. також ви можете увійти до нового чату або групи.

У неділю Місяць з’єднається з Венерою у Близнюках у вашому знаку, роблячи вас привабливішим для оточуючих. Ви буквально світитиметеся і приваблюватимете до себе загальну симпатію.

Рак

Меркурій зупиняється у секторі ваших однодумців, команди чи друзів — у вас може «зависнути» процес входження до якогось колективу. Наприклад, вас попросять почекати щодо прийому на роботу, або змінюватиметься сам штат ваших колег.

Місяць у поєднанні з Нептуном у вівторок принесе вам прорив у питанні навчання, поїздок чи просування – ви поспілкуєтеся з духовно заможною людиною.

Затемнення в Овні в четвер принесе вам нову мету в кар’єрі або нове звання та посаду. У вас може з’явитися новий керівник або зміни торкнуться складу вашої організації.

У неділю Місяць з’єднається з Венерою у Близнюках у вашому будинку підсвідомості — на вас чекає приємна зустріч з хорошою людиною.

Гороскоп на тиждень

Лев

Меркурій зупиняється в секторі ваших цілей у житті – ви починаєте переглядати кар’єрні амбіції і те, куди загалом спрямований ваш компас. Зміни можуть трапитися з вашим керівництвом – може «спливти» минулий начальник або буде якась зміна вашого начальника.

Місяць у поєднанні з Нептуном у вівторок відбувається у секторі підсвідомості: у вас може бути серйозний психологічний прорив у питаннях ваших установок та особистих криз.

Затемнення в Овні в четвер відбувається у вашому секторі світогляду – на вас чекає великий прорив у тому, як ви ставитеся до життя, як ви дивитеся на світ і що для вас важливо. У якомусь плані це виникнення нової віри у щось.

У неділю Місяць з’єднається з Венерою у Близнюках у вашому секторі друзів — на вас чекає радісна подія в колективі, похід до ресторану з подругами.

Діва

Меркурій зупиняється у секторі вашого світогляду – ви починаєте переглядати те, як ви дивитеся на життя. По-перше, це принесе вам потужну переоцінку цінностей, віри та переконань. Також можливе гальмування у питанні поїздки чи оформленні документів у подорож.

Місяць у поєднанні з Нептуном у вівторок відбувається у вашому секторі партнера — швидше за все, у вас буде потреба у духовному єднанні з вашим чоловіком. Або буде емоційний контакт із кимось із сфери психології чи мистецтва.

Затемнення в Овні в четвер відбувається у вашому секторі криз та установок – ви яскраво побачите свій комплекс, страх, щось, що вам необхідно опрацювати.

У неділю Місяць з’єднається з Венерою в Близнюках — на вас чекає важлива комунікація з кимось із керівництва.

гороскоп на тиждень

Терези

Меркурій зупиняється в секторі загальних фінансів з вашим партнером — ви можете почати переглядати ваш спільний бюджет або оформлятимете документи для отримання кредиту, іпотеки або страхових грошей.

Місяць у поєднанні з Нептуном у вівторок відбувається у вашому секторі здоров’я — на вас чекає похід до лікаря, або важлива емоційна ситуація в рамках роботи.

Затемнення в Овні в четвер відбувається у вашому секторі відносин – можливе знайомство з новим партнером, або новий цикл у відносинах з вашим чоловіком. Також можливо оновлення в рамках трудового договору.

У неділю Місяць з’єднається з Венерою в Близнюках — на вас чекає нове хобі, роман, творчість.

Скорпіон

Меркурій зупиняється в секторі стосунків, коханих та чоловіка – ймовірно, повернення колишнього коханого, або у вас буде процес перегляду стосунків. Також ймовірно, що на вас чекає повернення до старого трудового договору.

Місяць у поєднанні з Нептуном у вівторок – можлива закоханість, або похід на творчий майстер-клас.

Затемнення в Овні в четвер відбувається у вашому секторі відносин – можливе знайомство з новим партнером, або новий цикл у відносинах з вашим чоловіком. Також можливо оновлення в рамках трудового договору.

У неділю Місяць з’єднається з Венерою в Близнюках — на вас чекає відвідування лікаря, або важлива подія в рамках робочого колективу.

728x495 1 06128b5eacea1621286e649c8617498f 5000x3402 0xac120004 20623810271680974228

Стрілець

Меркурій зупиняється в секторі роботи: перегляд трудових відносин у роботі, зміни в режимі роботи, повернення до старого колективу. Також ймовірно доведеться знову займатися вашим здоров’ям та режимом харчування.

Місяць у поєднанні з Нептуном у вівторок – ймовірно, буде важлива подія в сім’ї, застілля.

Затемнення в Овні в четвер відбувається у вашому секторі кохання та дітей – ймовірна вагітність, або виникнення нових відносин.

У неділю Місяць з’єднається з Венерою в Близнюках — на вас чекає відвідування лікаря, або важлива подія в рамках робочого колективу.

Козеріг

Меркурій зупиняється в секторі дітей, хобі та любові — можливо переоформлення документів для дітей, або опрацювання бізнесу.

Місяць у поєднанні з Нептуном у вівторок – можлива поїздка або похід на творчий майстер-клас. Також можлива зустріч із родичами.

Затемнення у Овні в четвер відбувається у вашому секторі нерухомості – ви можете купити квартиру, землю, або у вас почнеться новий цикл, пов’язаний з купівлею або продажем житла.

У неділю Місяць з’єднається з Венерою в Близнюках — на вас чекає відвідування лікаря, або важлива подія в рамках робочого колективу.

Водолій

Меркурій зупиняється в секторі нерухомості та житла – у вас починається збір документів для покупки квартири, землі.

Місяць у поєднанні з Нептуном у вівторок – ймовірно, буде емоційна ситуація, пов’язана з самооцінкою.

Затемнення у Овні в четвер відбувається у вашому секторі поїздок — ймовірна поїздка, похід на майстер-клас, покупка квитків або машини. Також ви можете подумати про переїзд.

У неділю Місяць з’єднається з Венерою в Близнюках — на вас чекає закоханість, або похід на приємний майстер-клас.

Риби

Меркурій зупиняється у секторі поїздок та документів — доведеться переоформити сертифікати, права чи важливі ділові папери.

Місяць у поєднанні з Нептуном у вівторок – ймовірно, буде емоційна ситуація, пов’язана з тілом, відвідуванням лікаря або ви можете відвідати стиліста.

Затемнення у Овні в четвер – ви накінець задумаєтесь про земне існування, про своє Я. Добро почне наповнювати вас з середини.

У неділю Місяць з’єднається з Венерою в Близнюках — якщо ваша мама жива – поговоріть з нею, просто скажіть їй щось приємне. А якщо ні то поговоріть просто так з одним із своїзх родичів – їм зараз потрібна ваша підтримка.