Коли вийде 4 сезон серіалу Мандалорець: дата прем’єри

Найкращий чарівний дует галактики Грогу та Дін Джарін повернувся у 3 сезоні «Мандалорця», який добіг кінця 19 квітня 2023 року. Тепер глядачі чекають на 4 сезон серіалу Мандалорець.

Дін Джарін, він же Мандалорець (Педро Паскаль), і Грогу, він же Малюк Йода, пережили незабутні пригоди в третьому сезоні. Також до героїв приєдналися інші герої, подарувавши фанатам всесвіту «Зоряні війни» унікальні враження.

Але чи продовжеться ця історія після 3 сезону? Чи буде 4 сезон серіалу Мандалорець?

Якщо коротко, то так!

Хоча Disney+ офіційно не оголосили про це, шоураннер Джон Фавро підтвердив ще у 2022 році, що вже працює над 4 сезоном серіалу задовго до того, як було випущено 3 сезон.

Він пояснив, що сценарій Дейва Філоні для «Асокі», який вийде у серпні 2023 року, створює основу для продовження історії Мандалорця.

“З телебаченням нам дуже пощастило, тому що нам не потрібно вміщувати події о півтори-дві години. Ми можемо розповідати історії повільно.

Отже, тепер, коли Дейв Філоні завершує «Асоку», це дуже допомагає сценарію 4 сезону «Мандалорца». Він стає більш точним” – зазначив Джон Фавро.

Ми тепер і на Google news. Підписуйтеся.

Дата виходу 4 сезону

Очікується, що четвертий сезон “Мандалорця” вийде наприкінці 2024 року. Офіційної дати виходу поки що немає. Хоча між 1 та 2 сезонами шоу пройшов лише рік, пандемія викликала велику затримку 3 сезону, що призвело до трирічної перерви.

Враховуючи, що четвертий сезон вже у розробці, можна очікувати, що Disney+ повернуться до початкового графіка та випустять продовження у 2024 році. Судячи з коментарів Фавро, здається, що «Асока» закладе основу для 4 сезону «Мандалорця», тому всім шанувальникам Мандо буде необхідно переглянути спін-офф.

Раніше ми писали: Мандалорець 3 сезон: чи варто дивитися.