«Бо не сподобалась кава»: у Києві чоловік вдарив по обличчю баристу (Відео)

Вчора, 23 квітня у одній з кав’ярень Києва, чоловік вдарив по обличчю баристу, бо йому нібито не сподобалась кава, яку вона приготувала.

Про це повідомляюють столичні телеграм-канали.Як повідомляє телеграм канал “Київ оперативний”, що у ЖК “Комфорттаун”, в кав’ярні “Brobar”, у Києві якийсь чолов’яга вдарив баристу по обличчю, оскільки йому не сподобалась приготовлена кава.

Читайте також, Стало відомо про долю двох підозрюваних у резонансній справі секс-вечірок у Києві

«Друзі, посеред білого дня у нас в барі сталася така неприємна ситуація. Молодий чоловік дозволив собі вдарити дівчину-нашу співробітницю за те, що йому не сподобалась кава. Відео з камер спостереження додаємо. Можливо хтось його знає. Допоможіть знайти та по справедливості розібратись з такою людиною»”, – повідомляє Київ-оперативний, публікуючи відео з камер спостереження кав’ярні.

Крім цього, він хизувався, що працює у КМДА і йому нічого не буде.

В КМДА відреагували

“Чоловік, який вдарив співробітницю закладу, не працює в КМДА. Володимир Шевченко був стажером приватного закладу, яке за договором оренди працює в будівлі київської мерії та надає послуги у сфері харчування. За даними закладу, Володимир стажувався на позиції баристи в кафе.
За зверненням мерії орендар одразу розірвав трудові стосунки з Володимиром Шевченком.
Подібна поведінка неприйнятна ані серед співробітників структурних підрозділів КМДА, ані серед підрядників або партнерів міської адміністрації. У структур міської влади нульова толерантність до насильства, і нам дуже прикро, що така ситуація сталась з працівниками Bro Bar. Сподіваємось, що правоохоронні органи відповідно відреагують на цей випадок” – йдеться в повідомлені.