11 найбезглуздіших компліментів від чоловіків, які дратують кожну жінку — а вам таке казали?

Після спілкування з чоловіками розумієш, що деякі з них далеко не дурні, а ось вблизьку – повні ідіоти.

Чудово виглядаєш. Сьогодні.

Яке миле доповнення. Тобто, вчора ви були схожі на Чупакабру? Краще б мовчав.

Чудово збереглася!

Коротка інструкція: як за п’ять секунд розмови відчути себе музейною мумією, тогорічнім варенням та надкусаним огірком, що залежався у холодильнику.

Ти дуже розумна для дівчини

Хвилина повсякденного сексизму. Той самий випадок, коли ви тримаєте чоловіка за талію, а він вас за дурницю. Біжіть, він відвів вам роль чудової кретинки. Повага? Ні, не чули. (Читайте також, 5 ідеальних подарунків молодятам, які починають спільне життя).

Ти так схудла! Молодець!

Ах, Боже мій, і як ви тільки жили без його схвалення! Гидка репліка, яка змусить відчути себе товстухою навіть дівчину з вагою 45 кг. Хтось має натякнути цьому інтелектуально обдарованому, що фетшеймінг огидний.

Ти дуже добре виглядаєш для свого віку

І ось стоїте ви, нещасна, побита міллю та життям, і чекаєте, коли прийде він і повідомить, що ви ще дуже таки нічого. А ви йому з подяки віддастеся прямо на місці. Розбігся!

компліментів

У житті ти набагато красивіша, ніж на фотографії

Кхм … Постає питання, якщо на фото ви нібито були такі жахливі, навіщо хлопець взагалі погодився на зустріч? Чи він не вірить у кохання з першого погляду, бо має поганий зір і йому спочатку треба помацати?

Круто, що ти така природна, так набридли ці моделі

По вулицях ходила велика крокодилиця. Привіт з подвійним посланням! Начебто комплімент, а насправді спроба принизити. Скажіть йому, що він схожий на Квазімоду у третьому поколінні.

Зате ти в мене така добра, талановита та розумна

Цей поганець навіть не натякає, він майже відкритим текстом каже, що ви страшна. Тобто ви ображаєте естетичний смак його величності, але він, так і бути, оцінить вашу прекрасну душу. Не розплакатися б від розчулення.

компліментів

Класна стрижка – не те, що раніше

А до цього у вас на голові були три волосини у два ряди? Це слід розуміти? Відразу хочеться випробувати на цьому типі прийом «відстань, неприємний».

Ти не така, як інші дівчата

О так, адже це так круто, коли вас піднімають за рахунок приниження інших жінок. Взагалі то ні! Як тільки вашому новому пану (а саме так він себе і позиціонує у стосунках) щось не сподобається, вас відразу зарахують до меркантильних істот, дівчат легкої поведінки і таке інше…

Я б вдув!

Нічого, що йому ніхто не пропонував? Чому цей дивний чоловік вважає свій сексуальний інтерес неймовірним щастям та даром небесним? Вгамуйте, вам все одно нічого не світить.