Любовний гороскоп на 28 квітня 2023 року для всіх знаків зодіаку

До вашої уваги любовний гороскоп на 28 квітня 2023 року від українських астрологів.

Овен

Якщо ви не приділите часу для своєї половинки цього дня, ризикуєте втратити його довіру, кажуть зірки. І радять вам час від часу відволікатися від робочих завдань та дивитися у бік партнера.

Телець

Ваша друга половинка 29 квітня може неймовірно здивувати вас, кажуть зірки. І рекомендують не відкидати його допомогу, навіть якщо його компетенції далекі від потрібних вам.

Близнюки

Любовний гороскоп на 28 квітня говорить, що кохана людина може захотіти приховати від вас свої почуття. Зірки кажуть, не слід на нього тиснути, адже тоді він ще більше закриється від вас. Правильну тактику поведінки підкаже інтуїція.

Рак

Цього дня ви можете бути надмірно запальними, кажуть зірки. Якщо відчуєте, як починаєте закипати, краще ховайтеся від коханої людини. Інакше чекайте на великий скандал.

Лев

28 квітня Леви мають чітко стежити за своєю мовою. Зірки кажуть, ви можете ненароком образити партнера. Якщо так станеться – вибачтеся відразу.

Діва

Любовний гороскоп на 28 квітня 2023 року говорить, що цього дня вам у жодному разі не можна звалювати на другу половинку свої обов’язки – це може внести розбрат у ваші стосунки. Переважно через те, що ви залишитеся розчарованим.

Терези

Якщо ви перебуваєте у сварці з партнером, цього четверга нічого не робіть, радять зірки. Інакше зробите лише гірше.

Скорпіон

Якщо ви давно збиралися зробити обранцеві якусь пропозицію, 28 квітня буде сприятливим днем для неї. Зірки кажуть, загалом цей четвер може стати для вас днем змін.

Стрілець

Друга половинка може цього дня бути вам надзвичайно корисною. Розказуйте її про всі свої справи – можливо, вона наштовхне вас на якусь цікаву думку.

Козеріг

Зірки кажуть, цього четверга ви можете підставити партнера. Можливо, забудете про його прохання, можливо, зробите щось не те. Словом, краще з’ясуйте точно, чого він від вас чекає.

Водолій

Якщо 28 квітня друга половинка захоче поплакати і щось важливе вам розповісти, не ігноруйте її потреби. Можливо, скоро вам знадобиться її “жилетка”.

Риби

Якщо кохана людина вас сама не попросить про допомогу, самодіяльність виявляти 28 квітня не треба. Інакше ви можете підкласти йому свиню, кажуть зірки.

Читайте також: Астролог розповів, де познайомитися з чоловіком вашої мрії згідно з вашим Знаком зодіаку.