Індійський гороскоп на травень 2023: хто зненацька закохається, а хто збільшить свій дохід

Дізнайтеся, що підготував вам третій місяць весни.

Наприкінці квітня трапилося так багато важливих астроподій: Меркурій став ретроградним, Юпітер перейшов у новий знак Зодіаку, ще й коридор затемнень відкрився… Ух! Звичайно ж, усі ці події так чи інакше торкнуться і травня. То чого ж чекати від нового місяця, який починається із затемнення? Розкаже астролог Надія Чернишова.

Коридор затемнень триватиме лише до 5 травня, приблизно до 10 числа його вплив все ще відчуватиметься, але потім все закінчиться. Меркурій розгорнеться у директний напрямок, на жаль, не так скоро – 15 травня.

Нагадаю, що у першу половину місяця не слід купувати нову техніку, приймати різкі та необдумані рішення, а також підписувати важливі папери. Напевно, більшість із цих справ здатні почекати пару тижнів.

індійський гороскоп

ОВЕН

Цього місяця Овни можуть вирушити зі своїм супутником життя в невелику подорож у межах країни. Хоча поїздка буде і недовгою, зате дуже приємною. Якщо у вас є така можливість – вибирайтеся!

З 10 травня можливі складнощі у роботі. Може навалитися колосальна кількість справ, а робити їх буде так ліньки. Звісно, за вікном така погода! Весь травень Овни почуватимуться бадьорими та повними сил. (Читайте також, Любовний гороскоп на 1 травня 2023 року: що обіцяють астрологи).

ТЕЛЕЦЬ

До 10 травня Тельці розбиратимуться у фінансових питаннях усередині сім’ї, зводитимуть дебет із кредитом та вестиме бухгалтерський облік. Тоді ж ви зможете правильно розставити пріоритети та почати відкладати гроші на цінну покупку. А збирати цього місяця дійсно потрібно, інакше кошти будуть витікати як крізь пальці.

Тельцям захочеться змінити імідж та освіжити гардероб, а це, знаєте, не безкоштовне задоволення. Витрачати — витрачайте, але хоч би в заначку не залазьте!

БЛИЗНЮКИ

Щасливим місяцем травень стане для Близнюків. Недарма кажуть, що весна – пора кохання! Самотні представники знака можуть зустріти свою долю у колі друзів, а ті, хто вже давно і міцно перебуває у стосунках, просто насолоджуватимуться спілкуванням зі своїм партнером.

Вдалим періодом для ваших фінансів стануть дні з 3 по 7 травня, можливе несподіване отримання прибутку. На весь місяць складається дуже вдала комбінація для кар’єрного зростання. Також можливий момент слави, наприклад, ваше фото повісять на дошку пошани.

гороскоп

РАК

А ось Ракам травень принесе складнощі у стосунках. З 10 травня можливі незадоволення партнером, скандали з ним і навіть агресивна поведінка. Вихід один – гасіть пожежу до того, як врна встигла розгорітися.

Дуже сильна комбінація зараз складається у вашій оселі кар’єри. Докладіть всіх зусиль до роботи, і тоді ви можете отримати новий статус. Особливо значущими будуть дні з 17 по 21 травня. Весь місяць бережіться від переохолодження, можливі жіночі захворювання.

ЛЕВ

Левів чекає грошовий місяць. Вони можуть отримати подарунок або фінансову допомогу від батька, а також доходи з несподіваних джерел. З 15 травня можливе просування кар’єрними сходами, у другій половині місяця ви здатні в хорошому сенсі здивувати весь ваш робочий колектив.

Також весь кінець весни дуже сприятливо займатися саморозвитком та навчанням. З 10 травня будьте дуже обережні зі своїм здоров’ям, можна серйозно захворіти. А валятися вдома в теплі травневі деночки — таке задоволення!

гороскоп

ДІВА

У Дів намічаються неприємності на любовному фронті. По-перше, настрій усередині сім’ї в цілому залишає бажати кращого. Між вами все так наелектризовано, що ось-ось пролунає вибух. По-друге, є ризик, що у ваші стосунки раптом увірветься третя людина. Це може бути родич з «дуже цінною порадою». У жодному разі ніяких стрімких рішень приймати не можна.

Цей місяць буде непростим і у кар’єрних справах. Те, що вас напевно втішить і підтримає, це теплі стосунки з вашими дітьми.

ТЕРЕЗИ

Дуже нестабільний місяць для ваших стосунків. Усю першу половину травня вас кидатиме від любові до ненависті до партнера і назад. Головне пам’ятати, що все стабілізується, і буря вщухне вже після 15 числа.

Фокус вашої уваги цього місяця буде спрямований на духовність та внутрішній розвиток. Дуже сприятливо займатися йогою і частіше проводити час наодинці із собою. Хороша новина — травень буде чудовим для фінансових справ, тільки не забувайте робити запаси!

СКОРПІОН

Цього місяця у Скорпіонів буде багато напруги, пов’язаної з фінансовими питаннями. У травні ви можете влізти в борги, взяти кредит і загалом зазнати фінансових труднощів. До 15 травня роботи буде дуже багато, доведеться попітніти і займатися рутинною одноманітною працею.

Зі здоров’ям справи цього місяця теж непросто. Можливі респіраторні захворювання, занепад сил та енергії. Також до 15 травня – досить травмонебезпечний період для вас, тому бережіть себе! Шукайте позитивні емоції у спілкуванні з друзями та поїздках на природу.

СТРІЛЕЦЬ

До 10 травня у відносинах Стрільців може розгорітися пристрасть, флюїди витають у повітрі. Самотнім представникам знака в цей час слід ходити на побачення, вони будуть хвилюватися. Ну а тим, хто одружений — просто отримувати задоволення від іскор між вами.

Фінансова сфера стабільна, і ніщо цей баланс не порушуватиме. Та й у кар’єрі повний порядок. У цей період можуть реалізуватися ті Стрільці, що зайняті у сфері шоу та творчості. Також можлива поява нового проекту, в якому ви братимете участь.

Bez nazvanyya 2 1

КОЗЕРІГ

Весь місяць у стосунках Козерогів буде повний штиль. Самотні представники знаку можуть запаморочливо закохатися і вступити у романтичні стосунки в період з 17 по 21 травня, тому сміливо призначайте побачення на ці дні.

Можливі неприємності із вашими накопиченнями. Перевірте, наскільки безпечно зберігаються гроші. Багато роботи впаде на Козерогів цього місяця. Намагайтеся дотримуватися режиму дня і не засиджуватися допізна за роботою – це може позначитися на вашому здоров’ї.

ВОДОЛІЙ

Водолії цього місяця можуть отримати прибуток від свого хобі. Може ви в’яжете класні шапки? Чи майструєте іграшки з дерева? Чи не час почати заробляти на своєму захопленні? Більше відповідного місяця і не знайти.

З 10 травня можливі хвороби із підвищеною температурою, будьте уважні до свого самопочуття. Цього місяця ви можете вирушити у невелику поїздку разом із вашою дитиною. І так, ви отримаєте від цієї подорожі величезне задоволення.

РИБИ

Приз за стабільність цього місяця отримують Риби! Весь травень у сімейних справах все буде гармонійно — як кажуть, тиша та гладь. У фінансовій сфері багато енергії, тому можливе підвищення доходів та прибуток від вашої нерухомості. Також у травні Риби отримуватимуть щире задоволення від своєї роботи, і, безперечно, це помітить керівництво.

Зараз у вас міцне здоров’я, теплі та добрі стосунки з дітьми та батьками. Риби, зізнайтеся, ви домовилися з кимось зверху про такий прекрасний місяць?