Український модельєр Андре Тан вирішив у 40 років сісти за університетську парту у США

Український модельєр і дизайнер одягу Андрій Миколайович Тищенко – сценічний псевдонім Андре Тан, вирішив вчергове сісти за університетську парту у США.

У своєму інстаграм модельєр розповів, що він живе з девізом по житті: “вік живи, вік вчись!”. Андре Тан у дописі розповів, що наразі він прилетів у США.

Дизайнер зазначив, що у Силіконовій долині, він хоче зрозуміти, як функціонують стартапи та відчути на їхній історичній батьківщині, як вони створюються, реалізуються, отримують кошти, та що надихає таких людей, як Марк Цукерберг і Стів Джобс.

Нагадуємо, на Львівщині трагічно загинув відомий дизайнер

Андре Тан
Андре Тан у США біля Стенфордського університету / Фото: https://www.instagram.com/andre_tan_official/

“Щодня, протягом мого навчання, ми будемо відвідувати офіси найвідоміших компаній світу та кращі освітні заклади, такі як Google і Stanford.(Обов’язково буду все показувати, тож слідкуйте за сторіс)

Моя основна ціль — набратися навичок і досвіду, щоб вивести українську компанію на світову арену. Я певний, що про нас повинні дізнатися усюди, і в Европі, і за океаном — наскільки ми, українці, талановиті, працездатні та конкурентоспроможні. Та щож применшувати — найкращі українці.

І також хочу усім нагадати — ніколи не шкодуйте час та гроші на свій розвиток; все повернеться вам у стократному розмірі, якщо авжеж застосовувати отримане. Цікаво буде дивитися за процесом мого навчання?”, – написав у дописі Андре Тан.